torstai 20. heinäkuuta 2017

Viltsun nurkkaus on jo kuusi vuotta- luetuimmalla jutulla reilusti yli 3000 klikkausta!

Blogini Viltsun nurkkaus on ollut pystyssä jo reilun kuuden vuoden ajan. Ensimmäisen blogipostaukseni kirjoittelin Viltsun nurkkaukseen toukokuussa vuonna 2011, tarkemmin ilmaistuna 25.päivä toukokuuta.

Viltsun nurkkauksen historia on vähintäänkin kirjava. Sen toiminta-ajatus on aina ollut sama, "Viltsun kynä sivaltaa aiheista, jotka häntä innostavat". Viltsun nurkkausta ei ole koskaan rajattu käsittelemään vain yhtä tiettyä aihealuetta vaan se on toiminut ennemminkin Viltsun eli minun julkisena päiväkirjana ja kirjoittamisen harjoittelualustana.

Miksen sitten ole kirjoittanut päiväkirjaani vain tavalliselle tietokoneen tiedostolle tai pöytälaatikkoon? Ehkä se on kuitenkin mukava ollut saada jonnin verran julkisuutta teksteillään ja julkisuutta omille ajatuksilleen. Kovin suuret eivät Viltsun nurkkauksen lukijamäärät ole yleensä koskaan olleet vaan keskiverto blogipostaus on tavoittanut ja tavoittaa sellaiset parikymmentä lukijaa.

Tietenkin poikkeuksiakin löytyy. Esimerkiksi vuonna 2011 julkaisin blogissani julkaisun "Vastaukseni työhaastatteluun" ja se on historian aikana tavoittanut yhteensä jo peräti reilusti yli 3000 lukijaa tai ainakin reilusti yli 3000 klikkausta! Se on luetuin blogipostaukseni.

Urani bloggaajana aloittelin kuitenkin jo ennen Viltsun nurkkauksen syntymistä. Kesällä 2010 kirjoitin sellaista kuin Degerby-elämysten kesä nimistä blogia. Olin tuolloin viikon verran töissä Ahvenanmaalla, Föglö-nimisellä pikkusaarella ja kirjoittelin kuulumisistani blogia. Ehkä Viltsun nurkkaus oli sitten luontainen jatke tälle blogille?

En tiedä kuinka monta blogipostausta Viltsun nurkkaus sisältää. Joskus kirjoittamistahtini on ollut jopa teksti kerran päivässä ja nyt se tahti on pitkään ollut yksi teksti joka toinen viikko. Blogini historia on kuitenkin vähintäänkin kirjava. Koska blogia ei ole rajattu käsittelemään vain tiettyä aihealuetta niin pitää blogini sisällään tekstiä jos mistäkin aiheesta.

Blogini on ollut silloin minulle tärkeä päiväkirja kun äitini ja veljeni menehtyivät. Blogissani olen kertonut paljon erilaisista huijauksista ja jonkin verran tekstiä löytyy siltäkin ajalta kun harrastin toimittajan töitä. Blogini aihepiiri on laaja ja en tiedä edes osaisinko pitää blogia vain yhdestä tietystä aiheesta. Tällainen päiväkirjamainen blogi lienee paras valinta minun blogikseni.

Viltsun nurkkaus on aina ollut aika pelkistetty. Kuvat ja muut tehokeinor ovat harvassa ja Viltsun nurkkauksen tärkein sisältö onkin kirjoitukset. Onko se myöskään mikään ihme? Minun oma vahvuuteni ja yksi lempiasioitani on kirjoittaminen ja onhan Viltsun nurkkaus toiminut myös harjoittelualustana minun kirjoittelulleni.

Bloggaaminen on yleensä kivaa. Joskus bloggaaminen on kyllä teettänyt päänvaivaakin. Etenkin silloin kun on ollut vaikea keksiä aihetta mistä kirjoittaa blogipostaus mutta on silti halunnut päivittää blogia. Itse kirjoittaminen ei ole kuitenkaan minulle hankaluuksia teettänyt vaan tekstiä syntyy helposti. Onhan kirjoittaminen kivaa puuhaa.

Olen varmasti kehittynytkin bloggaajana ja kirjoittajana vuosien varrella. Onhan Viltsun nurkkauksen  yksi tavoite ollut toimia harjoittelualustana kirjoittamiselle ja ei olekaan varmaan mikään ihme silloin jos bloggaaminenkin on kehittänyt minua kirjoittajana.

Jos tätä Viltsun nurkkausta jotenkin kehittäisin niin lisäisin tänne kuvia, kenties hyödyntäisin muitakin tehokeinoja että Viltsun nurkkauksesta tulisi entistä visuaalisempi kokonaisuus. Ja toivoisin että lukijat kommentoisivat enemmän blogipostauksiani. Oletko juuri sinä Viltsun nurkkauksen aktiivisimpia lukijoita? Kuinka pitkään olet lukenut Viltsun nurkkausta? Miten löysit tänne ensi kerran? Ja mitä olet mieltä Viltsun nurkkauksesta?

Aika vierii nopeasti ja niin on äkkiä kasvanut Viltsun nurkkauksestakin reilusti yli kuusi-vuotias. Toivottavasti Viltsun nurkkauksen historia jatkuu vielä pitkään. Melko pitkään Viltsun nurkkaus on jo mukana elämässäni ollutkin ja nykyään olisi vaikea kuvitella elämää ilman rakasta blogiani.

Loppuun olen listannut vielä blogini luetuimmat postaukset ja muita sinua mahdollisesti kiinnostavia blogipostauksiani vuosien varrelta.

Luetuimmat jutut TOP 10:

1. Vastaukset työhaastatteluun 3976 lukukertaa
2. Vahvuuteni työntekijänä on asenteeni 539 lukukertaa
3. Näin kirjoittaa Ville Heino! 172 lukukertaa
4. Kiitoskirje 128 lukukertaa
5. Käsittämätön kohtalo 95 lukukertaa
6. Kuuntelutaito on aarre 89 lukukertaa
7. Viltsu kertoo vaikeista ajoistaan: "Olen täysin valmis unohtamaan menneet!"
8. Miksi ei ryyppäisi? 70 lukukertaa
9. Pysähdys 65 lukukertaa
10. Huikee homma hei: Tee se itse ura! 62 lukukertaa

Sinua saattaisi myös kiinnostaa...

Muutos 
Armoton kohtalo
Elämäni rajuin kolaus
Näin syntyi Jyrki Louhen jäähyväispaketti!
Miksi virheitä pelätään?
Rakas äitini, 
Rakas veljeni, 
Matkalla absolutismiin
Ihmisiä on kuin muurahaisia
Mitä järkeä on bloggaamisessa? 
Pitkä sairausloma ja vähän muuta
Jääkiekko ei ole vain jääkiekkoa
Ilari Johansson on paras
Viihtyisä Vierumäki











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttia!