perjantai 4. elokuuta 2017

Elämäni aakkoset

Näitä elämäni aakkoset- haastepostauksia olen nähnyt useammassakin blogissa ja päätin itsekin kokeilla. Ideana on siis joka kirjaimen kohdalla keksiä kyseisellä kirjaimella alkava sana. Ja sanan on lisäksi jollain tavalla liityttävä elämääni.

A= Aamut. Aamut on mukavia, varsinkin silloin kun saa lekotella pitkään yöpuvussaan ja juoda aamukahvinsa rauhassa.
B= Biljardi. Laji jota olen innostunut pelaamaan vasta täällä Länsituulessa asuessani. Täällä Länsituulessa, kun on hyvä biljardipöytä. Mukava laji pelata, tykkään todella paljon. Pelaan biljardia niin seurassa kuin yksinkin.
C= Coffee. Olen opetellut kahvia juomaan vasta aikuisiälläni. Silloin kun käynnistin elämäntaparemonttini vuonna 2010 niin kahvi tuli mukaan elämääni. Kahvi lähes kalorittomana juomana sopi hyvin laihduttajan juomaksi ja tuolloin opin vasta juomaan kahvia. Lapsena en juonut kahvia kuin mummolassa.
D= Darrattomuus. Heh, keksin oman sanan. Tarkoitan krapulattomuutta eli sitä että ei ole krapulaa. Kun ei juo alkoholia, niin ei ole darraakaan. Absolutismin ehdottomasti parhaimpia puolia on se, että säästyy darroilta.
E= Emmerdale. Suosikkitv-sarjani jo vuodesta 1999 lähtien. Eli lähes 20 vuotta Emmerdale on ollut jo osa elämääni.
F= Facebook. Palvelu, jota käytän päivittäin. Helppo tapa pysyä perillä siitä, mitä tuttaville kuuluu ja mitä tuttavat touhuavat. Vaikka kaikki ei kaikkea Facebookkiin päivitäkään. Olen melkein face-riippuvainen.
G= Google. Googlea tulee käytettyä tosi paljon. Googlen hakukone on erinomainen palvelu ja lisäksi sähköpostini sekä blogini ovat Googlen palvelimilla.
H= Hämeenlinna& Hattula. Hämeenlinna on nykyinen asuinpaikkakuntani ja Hattula on synnyinpaikkakuntani. Tärkeitä paikkoja.
I= Iphone. Minä olen iPhone-riippuvainen. Tosi paljon tulee käytettyä varsinkin iphonen nettiä ja kameraakin. Varsin usein minut näkee iPhone kourassani.
J= Jääkiekko. Ykkösharrastukseni. En pelaa itse, en osaa edes luistella. Mutta seuraan tosi paljon lätkää ja rakastan lajia.
K= Kirjoittaminen. Ja bloggaaminen. Tärkeitä ja rakkaita harrastuksiani. Etenkin silloin kun on kiinnostavaa kirjoitettavaa, niin kirjoittaminen ja bloggaaminen on suorastaan ihanaa puuhaa.
L= Laiskottelu. Lempiharrastuksiani. Vaivaa varsinkin silloin, kun pitäisi tehdä jotain kotiaskareita. No, onneksi laiskottelu silloin tällöin on ihmiselle ihan terveellistäkin.
M= Matkustelu. Yksi lempiharrastuksiani. Jos vaan olisi varaa, niin matkustelisin varmaan paljon. Tykkään etenkin kotimaanmatkailusta.
N= Nukkuminen. Tykkään nukkumisesta ja nukunkin paljon, yöuneni ovat 10-.12 tunnin pituisia ja lisäksi nukun päivittäin kahden tunnin päikkärit.
O= Onnistumiset. Niin pienet kuin suuretkin. Onnistumiset tarjoavat hyvän olon tunnetta.
P= Playstation. Pleikkarin pelaaminen on tärkeimpiä harrastuksiani. Paljon tulee "hakattua" pleikkaa, suosikkipelejäni ovat NHL Legacy Edition, Fifa 15 ja GTA5.
Q= Quiz. Pidän nykyään täällä Länsituulessa joka toisen viikon perjantaina Villen visailuryhmää. Silloin on ohjelmassa tietokilpailu aiheena yleistieto. Paljon pitää kehitellä, keksiä ja lainata muualta tietokilpailukysymyksiä. Tykkään pitää tietokilpailuja, tietokilpailukysymysten laatiminen on innostavaa puuhaa.
R= Rock. Musiikkihan on tärkeää itse kullekin ihmiselle ja rock lajina on lemppareitani. Ja asennehan on rock!
S= Suomi. Kotimaani Suomi on arvokas asia minulle, on hienoa että meillä on asuinmaana itsenäinen maa. Suomi on kaunis valtio, jossa riittää hyviä matkailukohteita.
T= Televisio. Televisiota tulee katseltua jonkin verran, tosin tv:n käyttöni on varmaan vähentynyt ainakin 1990-luvulta tähän päivään, kun eihän sieltä nykyään tule kovin paljoa laadukasta katseltavaa.
U= Uiminen. Rakastan uimista tosi paljon. Tänä kesänä en ole kyllä käynyt uimassa kuin kaksi kertaa, ehkä nuo kylmät ilmat ovat vaikuttaneet siihen että olen käynyt uimassa harvemmin.
V= Vilma ja Veikko. Nämä kaksi "ipanaa" ovat tärkeitä ilon lähteitä minulle. Lapsen riemua on mukava katsella ja se tarttuu itseenkin.
W= Water. Vettä juon päivässä melko paljon. 2,4 litraa juon vettä päivässä ja olo pysyy pirteänä.
X= Xmas. Olen jouluihminen, aina odotan innokkaasti joulua kuin pikkulapsi. Tykkään joulussa niin tunnelmasta, ruoasta, tietty lahjoista kuin myös koristeistakin.
Y= Yksin oleminen. Melko paljon tulee vietettyä aikaa sinkkumiehenä ihan yksinään, mutta tykkään yksinolemisesta. Ihan kivaa olla vain yksin omien ajatustensa kanssa.
Z= Zorro. Lapsuuteni yksi sankareitani.
Å= Åland eli Ahvenanmaa. Nyt oli paha kirjain ja enpä keksinyt muuta tähän kuin Ålandin eli Ahvenanmaan. Ahvenanmaalla on tullut muutaman kerran käytyä, hienoa seutua ja upeita merimaisemia.
Ä= Äitivainaan kuntopyörä. Sain asuntooni lainaan äitivainaan kuntopyörän, sitä pitäisi ruveta käyttämään useamminkin. Joskus olen polkenut sillä 15-30 minuuttia, tehokasta treeniä. Joskin voi olla tylsää polkea kuntopyörällä, kun ei maisemat vaihdu niin kuin tavallisella fillarilla ajaessa. Mutta pitäisi kuntopyöräillä samaan aikaan kun katselee televisiota tai täytyy kuunnella musaa samaan aikaan kun kuntopyöräilee.
Ö= Överit. Joskus muinoin tuli alkoholin kanssa vedettyä övereitäkin, mutta nyt on korkki pysynyt kokonaan kiinni jo neljän kuukauden ajan. Välillä tulee sitten vedettyä övereitä esimerkiksi herkutellen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttia!