maanantai 21. elokuuta 2017

Lista asioista, joita minun pitäisi hankkia

Useat kirjoittavat blogeihinsa to do-listoja eli listoja asioista, joita pitäisi tehdä. Minä kirjoitan puolestani listan asioista, joita minun pitäisi hankkia. Meneepähän sama lista hyvin myös syntymäpäivälahjatoivelistana.

Lista asioista, joita minun pitäisi hankkia tai joita tekisi mieleni ainakin hankkia. Sellainen on tämä tässä blogipostauksessa oleva listaus. Hyvin tämä listaus menee myös syntymäpäivälahjatoivelistana.

Syntymäpäiväni kun on vajaan kuukauden päästä 14. syyskuuta ja jos et vielä tiedä mitä hankkia minulle lahjaksi niin voit ottaa tästäkin listauksesta hyviä vinkkejä.

Asioita, joita minun pitäisi hankkia:

Fifa 18 (tai Fifa17)

Uusin Fifa-sarjan peli mikä minulta tällä hetkellä löytyy on Fifa15 eli päivitystä kaipaa FIFA-pelisarjani. Markkinoiden uusin FIFA-peli FIFA18 ilmestyy myös pelikonsolilleni PS3:lle ja peli julkaistaan 29.9. Tämä peli olisi tietenkin upeaa saada pelikokoelmaansa, mutta mikäli varat eivät ihan tähän riitä niin hyvä vaihtoehto olisi myös vuoden vanhempi peli FIFA17.

Henkilön Ville Heino kuva.

Uusia HPK:n fanituotteita

Tarvitsen ja haluan uusia HPK:n fanikamppeita. Ne fanituotteet, joita minulla on ovat jo vanhoja ja kulahtaneita. Tietenkin minulta löytyy fanipaitoja oranssimusta värityksellä ja sillä perinteisellä pallologolla, mutta HPK t-paita ja kahvikuppi ovatkin sitten jo reippaasti vanhentuneita. Ne ovat varusteltuja sillä pöljällä ritarilogolla ja ovat väritykseltäänkin sinisiä. Eli HPK:n fanituotevalikoimani kaipaa pikaisesti päivitystä.

Sisustustavaroita

Asuntoa olisi hienoa somistaa joillakin sisustustavaroilla. Ne tuovat kotiin väriä, eloa ja viihtyisyyttä. Tietenkin se täytyy muistaa että täällä Länsituulessa ei saa polttaa kynttilöitä sisätiloissa, mutta muuten monet sisustustavarat olisivat tervetulleita kotiini.

Kirjallisuutta

Minulta löytyy vähän erilaista kirjallisuutta, mutta mielelläni lukisin enemmänkin. En osaa sanoa, mikä kirjallisuuslaji minuun uppoaisi parhaiten sillä olen hyvin vähän lukenut kirjallisuutta aiemmassa elämässäni. Mutta olisiko nyt aika tehdä parannusta tässäkin asiassa ja alkaa harrastamaan kirjallisuutta? Tietenkin kirjastoista löytyy isot kasat kirjoja, mutta mikä sen hienompaa olisi jos omistaisi itsekin jonkin romaanin.

Henkilön Ville Heino kuva.

Dynastia DVD-kokoelman levyjä

Kerään Dynastia tv-sarjan DVD-levyjä. Minulta löytyvät jo dvd:t 1-5 eli samalla tuotantokaudet 1-5 kun yksi tuotantokausi löytyy aina yhdeltä DVD-levyltä. Mutta yhdeksän DVD-levyähän näitä yhteensä on käsittääkseni julkaistuna. Eli vielä pitäisi saada hommatuksi DVD-levyt 6-9 että Dynastia-kokoelmastani tulisi täydellinen.

Uusi perunankuorimaveitsi

Vanha ja hyvin palvellut perunankuorimaveitseni sanoi sopimuksensa irti joskus keväällä. Veitsi meni tuolloin hajalle ja nyt tarvitsenkin uuden perunankuorimaveitsen tilalle. Käyttöä perunankuorimaveitselle olisi paljon, sillä teen usein perunamuussia.

Henkilön Ville Heino kuva.

Paistinpannu

Nykyinen paistinpannuni Hackmanin Kovanaama alkaa olemaan jo siinä hilkulla sanooko sopimuksensa irti vai ei. Välillä siihen jää ruokaa paistaessa kiinni pahastikin. Uusi paistinpannu voisi tullakin tarpeeseen ja voisihan paistinpannuja olla parhaimmillaan kaksikin?

Uudet farkut

Housuvarastoni on kehnonlainen. Olohousuja löytyy useampikin, mutta farkkuja tai muita hienompia housuja ei. Tässä taannoin yritin ostaa itselleni uudet farkut, mutta ei löytynyt minun kokoani kaupasta. Uudet farkut ovatkin ostoslistalla, mieluiten farkut voisivat olla mustan väriset.

Isompi teflonkattila

Yksi teflonkattila minulta kaapistani löytyykin, mutta se on aika pieni. Esimerkiksi maitopohjaisia puuroja sillä kattilalla ei voi keittää kokonsa takia. Isompi teflonkattila voisikin tulla tarpeeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttia!