sunnuntai 21. lokakuuta 2018

Eilen hemmoteltiin maksukanavallisia penkkiurheilijoita- sitä syntyikin uusi katselu-ennätys

Lauantai oli oikein meidän penkkiurheilijoiden superpäivä. Tai oli mikäli on noita eri maksukanavia käytössä. Minulla niitä tällä hetkellä on käytössä kun olen haalinut itselleni näkymään eri maksukanavia ilmaiseksi kuukauden ajaksi. Minulla näkyy tällä hetkellä Cmoren kanavat, Ruutu+, Viaplay ja Telia. Kun on näin paljon maksukanavia käytössä niin urheilutarjontakin on laajaa ja isoa luokkaa. Urheilua on ripoteltu nykyään monelle eri maksukanavalle ja kokonaisuudessaan monet urheilulajit nykyään televisioidaan.


Kuvan mahdollinen sisältö: näyttö, kannettava tietokone ja sisätila
Välillä urheilulähetksiä piti katsella kahdelta eri ruudulta samanaikaisesti.
Kun onkin noita maksukanavia käytössä niin näkee urheilua monipuolisesti ja urheilua tulee paljon, etenkin näin viikonloppuisin. Minuakin siis innokkaana penkkiurheilijana oikein hellitään näinä päivinä ja näinä viikkoina. Vietinkin eilen liki pitäen yhtäkestoisesti urheilun parissa ja eri ruutujen (televisio- ja tietokoneruutujen) edessä yhteensä melkein 14 tuntia aikaa! Ja tämä on luultavammin uusi ennätykseni. Edes kevään olympialaisten aikaan katseluputkeni ei kasvaneet ihan noin pitkiksi.

Aloitin eilen katselemaan urheilua kellon osoittaessa aikaa 12.25 ja lopetin aamuyöllä noin kahden aikaan katselemisen. Tuolloinkin urheilulähetykset olisivat vielä jatkuneet mielenkiintoisilla NHL-ja NBA-otteluilla mutta päätin mennä nukkumaan vähäksi aikaa ja katsella aamulla katsomatta jääneet urheilulähetykset jälkilähetyksinä. Katseleehan niitä nimittäin jälkilähetyksinäkin kun ei katso mistään otteluiden lopputuloksia.

Sieltä tuli eilen jääkiekkolähetyksiä ainakin miesten SM-liigasta, naisten sarjasta, junnujen sarjasta ja NHL:stä. Jalkapalloa tuli puolestaan Serie A:sta, Valioliigasta ja espanjalaisesta La ligasta. Sekä sitten tuli NBA;ta, tennistä ja formuloita. Voi olla että urheilulähetksiä tuli muistakin sarjoista mutta nyt ei muistu mieleeni.

Vietin eilen mielenkiintoisen vuorokauden. Aika meni tosi nopeasti melko laadukkaidenkin urheilulähetysten parissa ja tylsiä hetkiä ei oikein ollut. Lauantailta mieleen jääneitä yksittäisiä otteluita oli ainakin Chelsean ja ManUn välinen Valioliiga-ottelu, joka päättyi kutkuttavaan 2-2-tasapeliin, Real Madridin yllättävä tappio La ligassa. Myös TPS otti voiton eilen kotoisen SM-liigan sarjaottelussa. Tepsi voitti JYPin ja kasvatti jyväskyläläisten tuskaa. Mieleen jäi myös suomalaisittainkin varsin kiinnostava NHL-ottelu kun muun muassa Sebastian Ahon ja Teuvo Teräväisen Carolina kohtasi prime time-ottelussa Mikko Rantasen Coloradon. Kaikille kolmelle äsken luetellulle suomalaispelaajalle merkittiin ottelussa syöttöpinnat.

Olen mielestäni varsin innokas penkkiurheilija. Se on yksi rakkaimpia harrastuksiani. Urheilulajeista minua eniten kiinnostaa seurata jääkiekkoa, jalkapalloa, koripalloa, snookeria ja hiihtoa. Snookeria olen kyllä vähän loppu peleiessä katsellut itse, mutta se kun on itsekin paljon pelaamaani biljardia niin siksi se on pakko mainita minua eniten kiinnostavimpien lajien joukkoon.

Jääkiekoakin tuli lauantaina.


Jalkpalloakin olen oppinut katselemaan viime vuosina. Tykästyin oikeastaan jalkapallon seuraamiseen kesän MM-kisojen aikaan ja siitä asti olen ollut kiinnostunut seuraamaan myös futista. Urheilulajeista ainoastaan yleisurheilu on sellainen mitä nyt en kovin paljoa seuraa. Se on mielestäni tylsää ja suomalaiset eivät nykyään pärjää oikein yleisurheilussa.

No tänäänkin on katselu-urakkaa ja nautintoa edessä. Suorat urheilulähetykset alkavat kohta ja sitä ennen katselin viime yön NBA-pelin Chicago-Detroit jälkilähetyksenä. Tuo peli oli oikeinkin jännä, Detroit voitti vain kahdella psiteellä ja teki ratkaisevat pisteensä vasta viisi sekuntia ennen pelin loppua. Eli jännäksi meni. 

Miinusta eilisestä penkkiurheilijan superpäivästä täytyy antaa siitä että kiinnostavia otteluita tuli päällekkäin ja jotkut ottelut jäivätkin katselematta. Myös välillä pätkinyt ja nykinyt kuvan laatu oli toisinaan huono asia. Mutta onneksi suurin osa lähetyksistä näkyi hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttia!