lauantai 19. marraskuuta 2011

Näin jalostan itseni taitavammaksi!

Olen päättänyt ottaa seuraavan askeleeni journalismin itseopiskelussani. Ehdin jo kaikki olennaisimmat asiat koluta läpi oppikirjoista kirjoittamiseen ja journalismiin liittyen joten ratkaisuni on looginen. Toteuttaaksenikin päämääräni kirjoitan seuraavan etappini itseopiskeluissani myös tänne. Kaikkien pällisteltäväksi:

Kerään käsiini rutkasti vanhoja jääkiekko (ja miksei myös muun urheilun saralta) aiheisia artikkeleita niin kirjastosta kuin netistäkin ja luen ne tarkasti läpi. Vastaan paperille niiden perusteella ainakin seuraaviin kysymyksiin:

- Miten pelaajat on valittu haastateltaviksi?
- Mitä pelaajilta on kysytty?
- Mikä minua kiinnostaa jutussa?
- Miten kuvat on valittu juttuihin?

Jne... Näihin ainakin pyrin löytämään vastaukset. Ja lisää keksin matkani varrella. Sen jälkeen käyn läpi kaikki omat juttuni ja mietin, miten niistä olisi saanut parempia.

Tällä julistuksella seuraavaan vaiheeseen itseopiskelussani taitavammaksi toimittajaksi! Älkää ihmetelkö, mikäli vietän aikaa rutkasti tulevina viikkoina kirjastossa. Oletan, että kirjastosta saattaa löytää nimittäin vanhoja lehtijuttuja. Ja täytyy tietenkin koluta nettikin tarkasti läpi.

Ykköstavoitteeni on selvä. Journalismista ammatti itselleni jonain päivänä. Nyt teen intohimoisesti töitä tavoitteeni eteen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttia!