maanantai 25. kesäkuuta 2018

Yritysten anteliasuus aikaan saanut iloisen mielen

Minulla on varsin iloinen mieli. Meillä on täällä Länsituulessa käynnissä MM-jalkapallosta kisaveikkaus ja minä pyöritän sitä. Kisaveikkauksessa ei varmaan mitään sen ihmeellisempää vielä ole mutta olemme saanneet lahjoituksina veikkaukseen palkintoja. Hämeenlinnassa sijaitseva Parolantien Kotipizza lahjoitti palkinnoksi 10 euron arvoisen lahjakortin Kotipizzaan ja K-market Manu tuollaisen kivan tuotekassin joka sisältää Maraboun suklaalevyn ja kaksi Jaffa-keksipakettia.

Tuo tuotekassi oli ensin nastoilla kiinni ja olimme aluksi sitä mieltä että kassia ei avata ennen kuin joku saa sen palkinnoksi mutta sitten uteliaisuus voitti ja avasimme sen. Ei vaan, emme avanneet kassia uteliaisuuden vaan sen takia että tarkistimme tuotteiden päiväykset. Ja aika pianhan nuo on syötävä palkintojen jaon jälkeen. Palkinnot jaetaan vasta 16.7 ja kekseissä on jo päiväyksenä 17.7. No mutta onneksi keksit kai säilyy vielä hyvin päiväyksen jälkeenkin.

Olemme saanneet tosiaan ihan kivoja ja hyviä palkintoja lahjoituksina. Aluksi olin kyllä sitä mieltä että niinköhän tuollaista lahjoittamista enää kukaan nykypäivänä harrastaa mutta näemmä väärässä olin. Lahjoituksia on tullut ja vasta kourallinen yrityksiä on soitettu läpi. Ajattelin aluksi niinkin että kukakohan sitä haluaa meitä sponssata ja vielä meidän veikkaajamääriltään pientä veikkausta sponssata mutta onneksi näinkin lämminhenkisiä yrityksiä on löytynyt. Ei voi oikeastaan kuin olla kiitollinen.

Kyllähän se nostaa veikkauksen mielekkyyttä ja tasoa kun parhaille jaetaan palkintoja. Ja vielä kun löytäisi jostain kolmannenkin lahjoittajan, saisi sellaisenkin palkinnon joka arvottaisiin kaikkien kisaan osallistuneiden kesken. Jos on mielen päällä sellaisia yrityksiä joilta voisi lahjoituksia kysyä niin saa ja kannattaa vinkata niistä.

Sähköpostia olen tuossa tänään ja lauantaina muutamaan yritykseen myös lähetellyt, mutta taitaa olla niin että yrityksiä kannattaisi koittaa ennemminkin puhelimitse tavoitella. Etenkään kun noihin sähköposteihin on ainakin toistaiseksi harva vastannut, edes kielteisesti.

Minun ideanihan se oli lähteä ruinaamaan eri yrityksiltä lahjoituksia. Muistan kun joskus lapsuudessa vanhemmat ja minä veljeni kanssa järjestelimme paljon treffejä Tilkunpelto nimisellä SFC-alueella. Tuolloin oli tuttua puuhaa se, että joku yritys lahjoitti kilpailu- tai arpajaispalkintoja. Tuostahan se idea sitten minun päähäni pälkähti ja toistaiseksi palkintojen ruinaaminen on onneksi hyvin tuottanut tulosta.

Meillä on tosiaan täällä Länsituulessa jalkapallon MM-kisoista veikkaus käynnissä. Veikkauksessa on mukana seitsemän Länsituulen asukasta ja yksi kotikuntoutuja. Veikkaus on vaan aikamoinen urakka kun suurin osa jalkapallon MM-kisojen peleistä on mukana veikkauksessa ja pelejähän on lukuisia. No päätimme nyt yhteisymmärryksessä veikkaajien kanssa niin että veikkaus on maanantain kierroksen jälkeen tauolla lauantaihin asti. Eli ne pelit mitkä pelataan tiistain ja perjantain aikana on pois veikkauksesta. Veikkaajat pääsevät vähän lepuuttamaan itseään. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttia!