tiistai 17. heinäkuuta 2018

Futisveikkaus tarjosi jännitystä loppuun asti- ja ylikin!

Täällä Länsituulessa oli käynnissä jalkapallon MM-kisojen aikaan futisveikkaus. Futisveikkaus tarjosi jännitystä loppuun asti- ja vähän ylikin. Etenkin niille jotka olivat kärkitaistossa mukana. Veikkauksen voitto ratkesi lopulta useiden tarkastuslaskujen jälkeen. Päädyimme erään toisen Länsituulen asukkaan kanssa tasapisteisiin mutta tarkastuslaskennat osoittivat että olin tälle toiselle asukkaalle merkinnyt vahingossa kaksi pistettä liikaa ja ne kun laski pois tämän henkilön pisteistä niin tämä toinen asukas hävisi minulle näillä kahdella pisteellä ja minä voitin.

Näin täpärälle meni meidän futisveikkaus. Olisihan se kiva mikäli veikkaukset ratkeaisivat isommilla marginaaleilla ja eivätkä menisi näin kimuranteiksi. Mutta välillä oli tuuri minunkin puolella ja voitin koko kisan. Palkinnoksi voitin 40 euron arvoisen lahjakortin Fresnoon, yhteen lempiravintolaani.

Luulin jo jääväni kisassa toiseksi ja saavani palkinnoksi Kotipitsan lahjakortin mutta toisin kävi. Tasapelitilanteessa olisin jäännyt kakkoseksi sillä tällä toisella olisi ollut enemmän oikeita tulosveikkauksia ja ne olisi ratkaissut voittajan tasapelitilanteessa. En johtanut kisaa kuin kerran, eli vasta ihan lopuksi mutta sehän se tärkeintä olikin kuka johtaa kisaa lopussa. Sehän se kisan voittaa. Tämä toinen asukas puolestaan johti kisaa koko veikkauksen ajan, melkein loppuun saakka. Mutta sitten ihan lopussa joutui toteamaan minut liian kovaksi vastukseksi.

Ihan kaikkia jalkapallon MM-kisapelejä ei meidän tulosveikkauksessa mukana ollut vaan pidimme välissä taukoa veikkauksesta. Veikkauksessamme oli mukana 48 jalkapallon MM-turnauspeliä. Yhdessä vaiheessa näytti jo siltä, että tämä yksi asukas karkasi omille teilleen, sillä johtoa oli jo niin reilusti. Mutta minä otin hyvän loppukirin ja kirin lopulta koko kisan voittoon. 

Työllistihän tämä MM-veikkaus minut, pelin pyörittäjän aika hyvin. Piti usein, melkein päivästä toiseen käydä veikkaajien kotona kysymässä tulosveikkaukset, piti laskea pisteet ja piti nuo jo täällä mainitut palkinnotkin hankkia lahjoituksina. Sekä piti ylläpitää muutenkin tuota meidän tulosvihkoa. Piti sinne kirjoittaa aina seuraavia ohjelmassa olevia pelejä. 

Mutta suurimmaksi osaksi tykkäsin kyllä taas tämänkin kisan pyörittämisestä. Ja muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta kisan pyörittäminen sujui mielestäni minulta hyvin. Tuo yksi harmillinen virhe tuli pistelaskuissa, ja pari kertaa tulosveikkaukset annettiin myöhässä.

Hiukan huolta aiheutti aluksi se, että onko tämä koko veikkaaminen edes laillista? Mutta onhan se, kun pelissämme ei tarvinnut tosiaan maksaa missään vaiheessa edes rahallista panosta.

Haluan lopuksi täälläkin kiittää kaikkia veikaajia osallistumisesta kisaan! Oli hienoa nähdä, että teillä riitti kiinnostusta koko pitkän veikkausrupeaman ajan, eikä kukaan luovuttanut kesken kaiken.


Henkilön Ville Heino kuva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttia!