maanantai 10. joulukuuta 2018

Luukku 10/24: Viikko 50 on tapahtumarikas

Joulu lähestyy kovaa vauhtia ja siihen onkin jäljellä enää 14 päivää. Tämä tänään alkanut viikko sisältää jo paljon jouluohjelmaa ja on varsin tapahtumarikas. Ihanan jouluinen viikko on varmasti edessä ja tästä virallisesti viikosta numero 50 kerron nyt tässä joulukalenteriluukussa oikein erikseen.

Tämä viikko numero 50 on varsin toiminnallinen ja jouluinenkin. Viikon varrelle on ripoteltuna melko paljon jouluista ohjelmaa. Esimerkiksi huomenna menemme Länsituulen naapuritaloon eli vanhainkotiin pitämään jouluisen viriketuokion. Meitä lähtee täältä Länsituulesta kuusihenkinen joukkio pitämään tuon tuokion tuonne vanhainkotiin. Minä vedän siellä lyhyen jouluaiheisen visailun, visailu sisältää viisi kysymystä ja tämän visailun jälkeen laulamme pari joululaulua. Tarkoituksenamme on viedä ripaus joulumieltä myös vanhuksille. 

Sitten keskiviikkona on edessä Länsituulessa puurojuhla. Tuonne puurojuhlaan on tervetulleita myös Länsituulen asukkaiden läheiset, mutta minun läheisistä ei kukaan pääse paikalle. Puurojuhlassa kuuntelemme joulumusiikkia, vietämme aikaa yhdessä rakkaiden ihmisten kanssa ja syömme riisipuuroa.

Perjantaina menen sitten Suvi Teräsniskan joulukonserttiin Hämeenlinnan kirkkoon. Konsertti alkaa kello 19 ja onhan se varmasti tunnelmallinen konsertti. Suvi Teräsniska laulaa kauniilla äänellään hienoja joululauluja ja varmaan sitä herkistyy ja virittäytyy lopullisesti siihen jouluiseen tunnelmaan ja fiilikseen. Ja voihan sitä pariin otteeseen liikuttuakin. On ne joululaulut niin kauniita ja Teräsniskan kaltainen taituri niitä tulkitsemassa.

Sunnuntaina sitten on vuorossa kauneimmat joululaulut- tilaisuus Hämeenlinnan kirkossa. Lauletaan siis yhdessä kirkkoon saapuneiden ihmisten kanssa kauneimpia joululauluja. Olin tuolla tilaisuudessa viime vuonnakin ja onhan se tunnelmallinen tilaisuus.

Ja tähän ohjelmalistaan kun vielä lisätään minun tällä viikolla jatkuvat leipomistalkoot jouluksi niin kyllä sitä nyt lopullisesti virittäytyy siihen joulun ihanaan tunnelmaan. Se on kuulkaas joulu kohta! Hyvää joulun odotusta kaikille Viltsun nurkkauksen lukijoille!

Merry Christmas Greeting Photo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttia!