maanantai 3. lokakuuta 2011

"Nyt on mietinnän paikka"

Ville Heino sai kritiikkiä niskaansa kirjoitustyylistään. Kritiikkiryöpyn aiheutti pojan kirjoittama kolumni mahdollisesta Harri Rindellin erottamisesta. Asiantuntijoiden mukaan nuorukaisen lauseet ovat liian lyhyitä. Kritiikki pistää pojan pohdiskelemaan.

- Nyt on mietinnän paikka. Täytyy aprikoida, mitkä ovat omat heikkoutensa ja kehittää niitä. Siltä osin kuin niitä täytyy jalostaa, Ville Heino lataa jatkaen

- Hieman ihmetyttää se, että kaikista maailman ihmisistä juuri minun kirjoitustyyliäni arvostellaan. Suhtaudun kuitenkin nöyrästi ja kiitollisesti kaikkeen saamaani kritiikkiin. Se kehittää minua.

Heino uskoo omaavansa kritiikistä huolimatta lahjakkuutta kirjoitushommiin.

- Kyllä minulla edelleen vakaa luotto siihen on. Minulta löytyy kuitenkin vakuuttavia näyttöjä siitä. Ja Risto Korpelakin on kehunut osaavani kirjoittaa. Sitä en tosin tiedä kehuuko enää eilisen kolumnini jälkeen.

Pojalta löytyykin selvät tavoitteet kirjoittamiselleen.

- Jatkan työskentelyäni Jatkoajassa. Pyrin viemään omalla panoksellani asioita siellä eteenpäin. Tällä viikolla pistän hakupaperit menemään lisäksi HaagaHeliaan medialinjalle.

- Mielestäni hommat IS:ssä ja Jatkoajassa sekä journalismiopiskeluni muodostaisivat mainion paketin. Se olisi tulevaisuuteni kannalta viisas ratkaisu.

1 kommentti:

Jätä rohkeasti kommenttia!