lauantai 10. elokuuta 2013

Jean S. yllätti

Aurinko paistaa ja elämä hymyilee. Näin se tällä hetkellä menee.

Olin eilen Jean S:än keikalla Hämeenlinnassa. Yhtye oli esiintymässä Hämeenlinnan Elomessujen Eloteltalla. Menin tuonne keikalle aika epäluuloisella asenteella. Lähinnä vain kiinnostuksesta katsomaan millainen meininki keikalla ja messuilla on.

Ilokseni kuitenkin yllätyin. Jean S veti keikkansa mainiosti ja etenkin mukavalla temmolla. Keikalla todella viihtyi ja tanssijalkaakin vipatti kuin itsestään. Jäi kyllä loistava fiilis tuosta keikasta. Kaiken kaikkiaan.

En olisi uskonut, että tuolla keikalla voisi olla noinkin huikea tunnelma. Tykkäsin. Eikä pääsylippukaan maksanut kuin vaivaiset 10 euroa.

Keikan ohessa tuli myös juotua toki alkoholia ja herkuteltua letuilla, hillolla ja kermavaahdolla sekä paistetuilla muikuilla. Näitä herkkuja sai ostettua keikkateltan vieressä olleesta myyntikojusta. Ja nämä tuotteet olivat kyllä myös makoisia. Nami!

Etenkin paistetut muikut ja silakat ovat suuria herkkujani. Ostan niitä usein silloin, kun siihen on mahdollisuus.

Keikan jälkeen iltaa tuli sitten jatkettua parissa baarissa. Kolmen aikaan aamuyöllä lähdin Hämeenlinnan keskustasta vasta kotiini. Taksilla. Ilta oli kiva ja hauska.

Mutta nyt paluu arkeen ja todellisuuteen. Olen nimittäin päättänyt taas ruveta vähentämään alkoholin käyttöäni. En välttämättä lopeta juomista kokonaan, mutta koitan muuttaa suhtautumistani alkoholiin. Aina ei tarvitse vetää kännejä vaan välillä voi ottaa iisimminkin.

Ja olen viime aikoina viettänyt paljon aikaani myös eri ravintoloissa ja baareissa. Tällaistakin tapaa on vähennettävä etten kaikkia rahojani törsää ihan tuosta vain. Ja alan nauttimaan elämästäni taas muilla keinoin. Mieluusti ilmaisin keinoin.

Niin kuin äsken. Vietin pari tuntia aikaa siskoni lasten Vilman ja Veikon kanssa. Ja toinen asia jota on hieno harrastaa on luonto. Olen viime aikoina ruvennut arvostamaan luontoa ja sen kauneutta yhä vain enemmän. Haluan nykyään liikkua enemmän luonnossa ja ihailla maisemia.

Ja työpaikkani, lomakoti Ilonpisarahan sijaitsee myös upealla paikalla. Aivan järven rannassa. Duunissanikin pääsen siis ihailemaan luontoa. Vaikka jo nyt tänään alkavien yövuorojeni aikana.

Työpaikkani parvekkeelta avautuu hieno järvimaisema. Joka on kaunista katseltavaa esimerkiksi aamuyön tunneilla.

Maailma on kaunis ja hauska paikka. Nautitaan siitä. Pian loppuvan kesänkin jälkeen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttia!