torstai 8. elokuuta 2013

Positiivisuus on pop!

Positiivisuus on minulle nykyään tärkeä asia. Ja jos vain mitenkään mahdollista, niin koitan yhteisöihinkin, joissa vaikutan (kuten työpaikallani) tartuttaa sellaista positiivista fiilistä.

Koitan itse olla nykyään asenteeltani mahdollisimman positiivinen ja rento. Ja mielelläni myös näen tätä samaa asennetta myös muissa ihmisissä ja niin kuin jo sanoin, yhteisöissä, joissa itse myös toimin.

Suorastaan miltei nautin siitä, mikäli onnistun tartuttamaan toisiinkin ihmisiin positiivisuutta ja rentoutta. Sekä mikäli kaiken kukkuraksi onnistun vielä naurattamaan muita ihmisiä.

Mielestäni on tärkeää ymmärtää, että metsä todella vastaa niin kuin sinne huudetaan. Ja uskon ja haluan uskoa, että voin omalla käyttäytymiselläni vaikuttaa myös muihin ihmisiin. Tartuttaa heihin sellaista positiivisuutta.

Tämä tapahtuu ainakin kohteliaisuudella, ystävällisyydellä, hyvillä käytöstavoilla, rennolla olemuksella, pilkkeellä silmäkulmassa ja osuvilla sutkautuksilla.

Ja uskon myös, että positiivinen olemykseni ja käyttäytymiseni tuottaa minulle itsellenikin hyötyä. Olen myös jo huomannut, että minua kohtaan pyritään olemaan ystävällisempiä, jos olen sitä itsekin muita kohtaan.

Niin kuin jo sanoin, metsä tuppaa vastaamaan niin kuin sinne huudetaan.

Tykkään nähdä ympärilläni positiivisuutta. Mutta valitettavasti negatiivisuutta en oikein halua nähdä. Ja vaikka olisi kuinka itsekästä, niin koitan myös pyrkiä välttämään kovin negatiivismielistä seuraa.

Positiivinen seura tekee susta itsestäkin äkkiä positiivisen, mutta negatiivinen ilmapiiri vaikuttaa sitten taas aivan päinvastoin. Negatiivisuus tartuttaa ainakin sitä itseään, negatiivisuutta ja vähän muutakin. Ainakin sellaista ahdasmielisyyttä ja siksi koitan vältellä negatiivisuutta.

Minun mielestä positiivinen asenne on tärkeä. Jo siksi, että elämä on liian lyhyt kuluttaakseen sitä turhaan negailuun. Positiivisella asenteella mennään usein vaikka läpi harmaan kiven ja selviydytään takaiskuistakin helpommin.

Sekä jaksan uskoa myös, että positiivinen asenne vie helpommin sinut tavoitteisiisi. Jaksat uurastaa enemmän tavoitteittesi eteen töitä ja luottaa niiden toteutumisiin, kun et heti ole tyrmäämässä niitä. Tyrmäämässä niitä "vituiks tää kuitenkin menee"- asenteella eli sillä negatiivisuudella.

Positiivisuus nyt vain sattuu olemaan POP!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttia!