perjantai 25. lokakuuta 2013

Sirkushuveja kansalle

Luin juuri Suomi24:n sivustolla keskustelupalstaa, jossa yksi keskustelija väitti, ettei järkevä ihminen harrasta irtosuhteita. Oikeasti, näin tämä ihmispoloinen oikeasti väitti!

Mutta eikö järkevän miehen pitäisi käyttäytyä juuri päinvastoin eli hänen pitäisi nimenomaan harrastaa irtosuhteita? Järkevä mies ymmärtää, että maailma on pullollaan meheviä ja vetävän näköisiä naisia ja alkaa liehittelemään näitä ja viettämään näiden naisten kanssa aikaa, koska tämä tuottaa suunnatonta mielihyvää?

Meille ihmisille on tärkeää, että meillä on leipää ja sirkushuveja! Leivän lisäksi myös sirkushuvit ovat tärkeitä. Sirkushuveilla tarkoitan tällaisia aktiviteetteja, harrastuksia. Ja yksi tällainen on tietenkin mimmien liehittely.

Olen seurannut tätä maailman menoa ja välillä kiinnittänyt huomiotani siihen, kuinka ihmiset ovat nykyään paljon tietokoneella. Minulle ennen opetettiin, että kaksi- kolme tuntia olisi hyvä ja terveellinen määrä käyttää tietokonetta päivässä, mutta monella tuo määrä ylittyy reippaasti.

Ihmisten kannattaisi kai alkaa harrastamaan enemmän, liikkumaan enemmän. Se on terveellistä, niin henkisen kuin fyysisen terveydenkin vuoksi.

Aktiviteetit. Se on tärkeää, että meillä on täällä tarjolla paljon aktiviteetteja. Minulla on nykyään vaikeaa keskittyä pelkästään yhteen aiheeseen tai tekemiseen, koska minulle on ruvennut olemaan paljon kiinnostusta tutustua maailmaan ja oppia erilaisia asioita.

Ja varsin usea aktiviteetti on jollain tavalla vieläpä myös hyödyllinen. Jos jokin aktiviteetti ei kehitä sinua ihmisenä tai tarjoa sinulle mitään konkreettista kuten oppia tai rahaa, niin ne voivat olla sinulle hyödyllisiä terveyden kannalta.

Voidaan jopa todeta, että myös ryyppääminen silloin tällöin on hyödyllinen harrastus. Viina auttaa nollaamaan aivot, viina auttaa relaamisessa ja viina tarjoaa sinulle myös mielihyvää. Onhan se pirun hauskaa olla toisinaan humalassa.

Ja muuten, siellä Suomi24:n keskustelupalstalla yksi myös sanoi, ettei järkevä ihminen pelaa tietokonepelejä. Järkevä ihminen ei pelaa niitä sen vuoksi, koska ei ole kovin järkevää tappaa tietokoneruudulla olevia örrimöykkyjä.

Mutta voihan tuonkin asian nähdä toisellakin tavalla, pelaaminen ei välttämättä järkevää ole, mutta voivathan nekin tuottaa sulle mielihyvää ja ilon tunteita. Ne ovat ihmisen pääkopan vuoksi tärkeitä juttuja.

Ei kannata olla liian ahdasmielinen ja tuomitseva. Vaan pitää pitää vain avoimesti silmät auki elämälle.

Ja on muuten myös tärkeää, että meillä on täällä erilaisia aktiviteettia ja niiden tarjoajia. On matkailu- ja ravitsemisalan yrityksiä, kulttuuripalvelun tarjoajia kuten teattereita, urheilua eli esimerkiksi jääkiekkoilua ja vaikka myös erilaiset joukkotiedotusvälineet ja media.

Näitä on hyvä myös tukea, että kansalla olisi jatkossakin aktiviteetteja.  



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttia!