tiistai 26. marraskuuta 2013

Uusia harrastuksia

Aloitan huomenna poliittisen urani. Puolueessa, johon hiljattain liityin alkoi heti hommat pyörimään ja sain sunnuntaina jo kutsun tämän puolueen syyskokoukseen. Syyskokous pidetään keskiviikkona eli huomenna.

Kirjoitin yksi kerta blogiini, että voisin mennä politiikkaan mukaan sen vuoksi, että siellähän ne Suomen kovat virat vasta on. Tottahan tämäkin kaiketi on, mutta jos toden teolla eksyn jonain päivänä politiikkaan kunnolla mukaan (nyt puhutaan vielä harrastuksesta, mutta jos tämä muuttuu palkkaviraksi), niin syiden on loppupeleissä oltava siinä, että on halua vaikuttaa asioihin, ottaa vastuuta ja halua rakentaa Suomesta parempaa paikkaa asua meille kaikille Suomen kansalaisille. Rakentaa Suomea eteenpäin niiden arvojen mukaisesti, joita itse pitää tärkeimpinä.

Vaikka politiikan toimijoilla on kovat liksat, hyvät virat ja isorintaiset työkaverit, niin ei politiikan tekeminen saisi silti olla oman edun ajamista vaan ennen kaikkea yhteisen hyvän tekemistä ja rakentamista.

Mutta ei ajatella asioita vielä liian pitkälle ja tehdä liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä. Menen ennakkoluulottomalla asenteella huomenna mukaan politiikkaan ja toivottavasti saan siitä ainakin itselleni uuden kivan harrastuksen. Ja vielä kaiken lisäksi sosiaalisen harrastuksen.

Ja uuden harrastuksen sain itselleni äskenkin. Vietin uimahallilla aikaa puolisentoista tuntia. Lystiä oli ja ostin samalla myös lippusarjan, jolla pääsen käymään uimahallissa vielä kymmenen kertaa tämän käynnin jälkeenkin. Eli jos käyn uimassa kerran viikossa tahdilla, niin tässä on harrastusta ainakin seuraavaksi kahdeksi ja puoleksi kuukaudeksi.

Kyllä saa taas harrastaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttia!