maanantai 25. marraskuuta 2013

Yksilötaito on hyvästä

Cheek veti stadikan täyteen! Mielestäni tämä on hieno juttu ja niin kuin jo eilen kirjoitin, niin liputan itse melko vahvasti sen puolesta, että meillä on tässä maassa yksilötaitoa, taitureita ja oman alansa erityisosaajia.

Itse asiassa Suomi jopa tarvitseekin menestyjiä. Oli se menestyjä sitten työelämässä vaikka jokin yrittäjä tai sitten viihdemaailmassa Cheekin kaltainen hittiartisti, niin on hyvä juttu, että meillä on näitä menestyviä ihmisiä.

Ja voisimme mielestäni näihin "ilmiöihin" suhtautua vain entistä positiivisemmalla tavalla.

Tällaiset menestystarinat, kun synnyttävät sellaisen positiivisen kierteen. Kun yksi menestyy, niin siitä sitten hyötyy moni muukin ihminen. Kun yritys menestyy, niin se työllistää samalla monta muutakin ihmistä ja kun artisti vetää stadionin täyteen väkeä, niin siitähän on sitten iloa tuhansille ihmisille.

Ennen kaikkea tällaisen positiivisen kierteen syntymisen vuoksi on mielestäni tärkeää, että meillä on tässä maassa menestyviä ihmisiä ja oman alansa taitureita. Tällaisen kierteen synty vain valitettavasti tarkoittaa sitten sitäkin, että jonkun pitää tällaisen kierteen avulla mahdollisesti rikastua.

Tällaiset menestyjät voivat toimia esimerkin näyttäjinä myös muille ihmisille. Ja valaa myös muillekin uskoa paremmasta tulevaisuudesta. Kun tekee töitä, niin moni asia voi olla jonain päivänä mahdollista.

Kaipaisin vain lisää sellaista suvaitsevaisuutta ja ymmärtäväisyyttä. Jos joku tykkää jostain tietystä musiikista, josta et itse pidä, niin tarvitseeko tällaista musiikkia tai ihmistä välttämättä paheksua? Kuinka paljon jonkun toisen ihmisen erilainen musiikkimaku on sinulta itseltäsi pois?

Ja sen sijaan, että paheksuu toista, niin yrittäisikin enemmän ymmärtää häntä ja hakeutua itse vain sitten sellaisen musan pariin josta pitää. Joku toinen tykkää äidistä ja joku toinen taas tyttärestä. Pääasia, että maassamme olisi enemmän vain rauhaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttia!