perjantai 28. helmikuuta 2014

Yrittäjän luonne on avain asia - myös arkielämässä


Pidän tärkeänä asiana yrittäjyyttä. Yrittäjyydellä tarkoitetaan usein tietenkin työelämään liittyviä asioita, mutta on myös hyvä ottaa huomioon, että yrittäjyys voi näkyä meidän jokaisen ihmisen jokapäiväisessä elämässäkin.


Yrittäjyys on asia, jota meillä jokaisella ihmisellä olisi mielestäni hyvä olla. On tärkeää omata yritteliäs asenne elämäänsä kohtaan. Päämäärätietoinen ja yritteliäs asenne. Yrittää asettaa itselleen tavotteita ja yrittää tehdä töitä saadakseen tavoitteensa toteutettua. 
Yritteliäisyys voisi näkyä arkielämässä myös siten, että koittaa aktiivisesti parantaa elämänsä laatua. Tehdä asioita elämänsä ja hyvinvointinsa eteen. Huolehtia itsestään ja kantaa vastuuta omasta navastaan. 
Koittaa myös aktiivisesti ja sinnikkäästi etsiä mahdollisuuksia. Maailma voi olla mahdollisuuksia täynnä. 
Ja muistaa myös, että meillä jokaisella on oma yrityksemme. Yritys minä oy. Mitä voimme tämän yrityksen eteen tehdä? Ja miten voimme tästä yrityksestä ja sen pärjäämisestä huolehtia?
Mielestäni elämäänsä ja itseään kohtaan on tärkeää myös suhtautua siten, ettei ole koskaan valmis vaan kehittyy koko ajan eteenpäin. Niin ihmisenä kuin työntekijänäkin. 
Olemme yrittäjiä, jotka voimme kasvaa aina vain paremmiksi yrittäjiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttia!