sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Ilari Johansson on paras

Tänään on suuri päivä, jälleen kerran. Ainakin näin suomalaisittain, Leijonat tappelevat finaalissa maailmanmestaruudesta. Vastassa on punakone eli Venäjä. Suomi on ainakin oppinut voittavaksi joukkueeksi, ainakin pelien kulkujen perusteella. Rämmitään jopa alkulohkossa ja sitten aletaan skarppaamaan jatkopeleissä, just niissä peleissä kun pitää skarpatakin.

Tärkeintä on kuitenkin kullan voittaminen, tyylipisteitä ei jaeta. Ja jos Suomi sen kullan vie niin Leijonat klaaraa sen aika lailla tuolla teesillä. Tärkeintä on kullan voittaminen, tyylipisteitä ei jaeta. Ja minulla itselläni on hiukan nyt sellaista kutinaa että tänään pankki räjähtää niin sanotusti. Suomi voittaa kuin voittaakin historiansa kolmannen maailmanmestaruuden.

Ei aina voi joutua odottamaan sitä hemmetin 16 vuotta, että päästään taas torille juhlimaan mestaruutta. Nyt joudutaan odottamaan vain kolmisen vuotta, sillä tänään tulee historian kolmas mestaruus. Näin ennustan kun kristallipallooni kurkistan.

Suomella ei ehkä ole enää sellaista samanlaista painettakaan voittaa kultaa kuin ennen kevättä 2011. Ei ole enää sellaista odotusta, että koska se ihme taas tapahtuu. Nyt ollaan jo hiukan opittu voittamaan ja sekin voi olla hyvä juttu finaalissa.

Mutta, ei pelkkää lätkää... Vaan mennään hetkeksi komiikan ja stand upin pariin. Mielestäni on ihan kiva välillä olla muistakin aloista ja asioista kiinnostunut ja teatterimaailma sekä komiikkamaailma on aloja jotka itseäni ainakin kiinnostavat. Etenkin tällaisena aikana, kun Hämeenlinnassa on just päättynyt muutaman päivän pituiset tomaatteja,tomaatteja-festarit.

Mäkin olin yhden, itse asiassa festarit päättäneen gaalan katselemassa Verkatehtaalla. Toiseenkin gaalaan olis lippu ollut, mutta sinne en kyennyt menemään. Olin pubissa katselemassa Suomen välieräpeliä, ei malttanut lähteä tuonne toiseen gaalaan.

Noissa festareissa yleisö sai äänestää myös Vuoden vihannesta eli festareiden parasta koomikkoa, potin korjasi Ismo Leikola. Mutta mun on sanottava että mielestäni Suomen paras Stand up-koomikko on sitten kuitenkin Ilari Johansson.

Ilari Johanssonia ei välttämättä edes niin paljoa näistä koomikoista julkisuudessa noteerata, suurimman huomion korvaavat Sami Hedberg, Ismo Leikola ja Niko Kivelä.

Mutta silti, mielestäni paras stand up-koomikko ainakin tässä maassa on tällä hetkellä Ilari Johansson. Ja kun on miestä seurannutkin monessa paikassa niin antaa kyllä itsestään aika mukavan kuvankin.

Miksi Johansson on sitten paras? Ilari Johansson on hauska, osaa esiintyä ja ottaa yleisönsä, ja Ilari Johanssonissa on hyvää moneen muuhun koomikkoon verrattuna se asia, että hän on monipuolinen. Sen lisäksi että hän on hyvä komiikan tekijä niin Johanssonihan on myös aikas hyvä näyttelijä, tämä tuli todistetuksi siinä yhdessä poliisisarjassa joka pyöri MTV3:lla tuossa joskus vuosi-pari sitten.

Ja eikä siinä vielä kaikki, Johanssonihan on myös hyvä juontaja, tämä taas tuli todistettua Totuuden hetki-ohjelmassa. Jonka kuuluisin esiintyjä tais muuten olla HPK:n ex-peluri Tuomas Santavuori.

Juu, Ilari Johansson on mielestäni Suomen paras stand up-koomikko tällä hetkellä, jos olisin äänestänyt niin olisin varmaan äänestänyt häntä vuoden vihannekseksi.

Ja Ilari Johansson taitaa itse asiassa olla myös niitä stand up-komiikan uran uurtajia. Joka toi stand upia silloin joskus aikanaan Suomeen.

Siinä hiukan tekstiä muun alan osaajista, mielestäni on hyvä juttu vain että tässä maassa näitä eri alojen taitureita riittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttia!