maanantai 6. huhtikuuta 2015

Lätkäkevät, upein kevät

Nätit naiset kulkevat yhä vähemmissä vaatekerroksissa  kaduilla ja tuovat esiin ja näytille enenevässä määrin itsestään parempia puoliaan.  Kevät on tullut ja kesää kohti vauhdilla mennään, luonto herää taas uudelleen henkiin ja aurinko alkaa jälleen paistamaan.  Kevät on hienoa aikaa.

 Mikä siitä keväästä myös tekee erityisen, luonnon heräämisen,  lintujen viserryksen ja esiin nousseen auringon lisäksi?  No tietenkin jääkiekko. Jääkiekko ja pudotuspelit,  vaikka Hpk ei tänä keväänä playoffseihin yltänytkään niin on kevät silti myös tänä vuonna lätkän kulta-aikaa.

Kevät ja pudotuspelit kuuluvat yhtä hyvin ja läheisesti yhteen kuin ranta sauna ja pari huurteista.  Siinä sitä on seurattavaa.

Kiinnostavia ja tasaisia o ttelusarjoja,   jännittäviä yksittäisiä pudotuspelikamppailuita,  tähtipelureita ja muita kuumia sekä kiinnostavia pelaajia sekä isoja kysymyksiä,  etenkin se tärkein kuka vie kannun tänä vuonna?  Missä kaupungissa lämpiää tänä keväänä mestaruussauna?  Aah,  pudotuspelit on täällä taas.

Kevät se keikkkvin tulevi,  ja mestariksi veikkaan Kärppiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttia!