lauantai 22. syyskuuta 2018

Saamme asiantuntijan biljarditurnaukseen

Olen tällä viikolla ollut varsin innoissani. Meillä on täällä Länsituulessa jälleen kevään tapaan biljarditurnaus. Tällä kertaa turnaus järjestetään lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna 6.-7.10. Sain tuossa alkuviikosta sellaisen idean päähäni, että kun meistä harva on kuitenkaan vielä haka biljardin peluussa niin olisi hienoa, mikäli turnauksen oheen löytyisi joku aktiivisempi pelaaja joka hieman opastaisi meitä lisää biljardin peluussa. Se olisi mielestäni ihan kiinnostava lisänumero turnaukseen.

En uskonut kuitenkaan että ideani olisi toteutumiskelpoinen. Iso miinus olisi se, että Länsituulella ei olisi varaa maksaa juuri mitään tästä opastuksesta. Ajattelin että mahdollinen opastus varmasti kustantaisi vähintään useampia satasia. No lähdin silti kokeilemaan kepillä jäätä ja kysyin Hämeenlinnan biljardiseuralta sitä lähtisikö he meitä opastamaan tässä asiassa hyväntekeväisyys-hengellä. Iloinen yllätys oli se, että seura vastasi positiivisesti!

Me saamme tänne Länsituuleen käymään Hämeenlinnan biljardiseuran edustajan! Siistiä! Ja kiinnostavaa varmasti. Ainakin tällaisen mielestä tuo on kiinnostavaa joka tykkää pelata paljon biljardia ja joka on varsin kiinnostunut kehittymään lajin parissa vielä lisää. Ja toivon nyt sitä, että tuo keräisi täällä Länsituulessa muutenkin paljon kiinnostusta ja innostuttaisi porukkaa. 

Luultavammin nyt on hyvä tilaisuus oppia lisää tuosta hienosta lajista nimeltä biljardi. Ainakin sitä pitää toivoa. Olen nyt jo kiitollinen Hämeenlinnan biljardiseuralle ja heidän edustajalle että lähtivät tähän mukaan, ja vieläpä sillä hyväntekeväisyys-hengellä. Vaikka eihän sitä vielä varmaksi tiedä minkä tason opastusta sieltä sitten tulee ja kuinka pitkän aikaa opastus kestää. Mutta uskon, että saamme pätevää opastusta ja minä puhuin aloituskirjeessäni itse sellaisesta tunnin kestävästä opastuksesta.

Vaikea keksiä mitään muutakaan millä tämän biljarditurnauksen kiinnostusarvoa saisi näillä lisäohjelmilla korkeammaksi. Tietenkin sitten itse pelit varmasti lisäävät myös turnauksen kiinnostusta ihmisten silmissä.

Biljarditurnaus tulee olemaan varmaan lopulta kolmipäiväinen, kestäen perjantaista sunnuntaihin. Nyt kun lauantai tulee sisältämään nuo treenitkin niin ei ehtisi kahdessa päivässä vetämään turnausta läpi. Ja biljarditurnaus on siis tarkoitettu Länsituulen asukkaille, kotikuntoutujille ja Länsituulen työntekijöille. Paitsi yksi työntekijä ei saa osallistua, hänen tasonsa on jo liian korkea tähän turnaukseen.

Kaikille turnaukseen osallistuville pelaajille ei varmaan käy kolmipäiväinen turnaus, mutta aloitetaan perjantaina turnaus niillä peleillä mitkä on mahdollista silloin jo pelata.

Tuo että Hämeenlinnan biljardiseura lähti mukaan tähän turnaukseen, tai tulevat opastamaan meitä on kyllä hieno juttu! Ja on hyvää jatkumoa sille, kuinka hyvin eri yritykset ja yhdistykset on muutenkin auttanut meitä ja Länsituulta viime kuukausina.

Kesän futisveikkaukseen saatiin hienot palkinnot lahjoituksina, esimerkiksi 40 euron lahjakortti Fresnoon. Ja sitten HPK lahjoittaa meille aina joka syksy kaksi seisomapaikkakausikorttia käyttöömme ja niillä käymme peleissä vuorotellen. Meitä on noin kolme ihmistä jotka käy noilla kausikorteilla peleissä. Ja nyt sitten tähän biljarditurnaukseen saamme lahjoituksena Parolantien kukkapalvelusta palkinnon joka ojennetaan turnauksen ykköselle. Ja vieläpä siis tuo, että Hämeenlinnan biljardiseurasta tulee Länsituulessa käymään edustaja.

Kiitollisin mielin tässä on pakko olla! =)

 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttia!