perjantai 30. marraskuuta 2018

Riemastuttava lumiukkolaskuri ja muut joulukalenterini

Huomenna on joulukuun ensimmäinen päivä eli sehän tarkoittaa samalla sitä että saa avata joulukalenterien ensimmäiset luukut! En muista oliko minulla viime vuonna ollenkaan joulukalenteria vaikka pitäähän sellainen nyt olla joka pojalla.

Etenkin sellaisella pojalla joka on armoitettu joulufani. No tänä vuonna on asia taas korjattu ja tänä vuonna minulla on jopa kolme joulukalenteria. No ok, yksi joulukalentereistani ei ole varsinaisesti joulukalenteri vaan se on tuollainen suloinen itse tekemäni lumiukkolaskuri, jolla myös lasketaan sitä montako päivää siihen jouluun onkaan jäljellä. Tässä blogitekstissäni ajattelinkin kertoa ja näyttää teille millaiset joulukalenterit minulla on tänä vuonna.

Lumiukkolaskuri    





Tämän sulostuttavan ihanan lumiukkolaskuri-idean bongasin tämän viikon tiistaina Askartelijan idealaari- nimisestä blogista. Eli kiitokset sinne! Tämä lumiukkolaskuri on alunperin tarkoitettu koulussa käytettäväksi ideaksi ja kai tämä lähinnä lapsille tarkoitettu laskuri on, mutta minä aikuisenakin ja lapsenmielisenä ihmisenä ihastuin tähän ideaan oitis niin paljon, että olihan tällainen askarteltava minulle itsellenikin.

Minä en ole mikään kummoinen askartelija, mutta tämä on onneksi niin helppotekoinen että onnistui peukalo keskellä kämmentä-tyypiltäkin eli minulta. Mielestäni olisin voinut nuo lumiukon naamassa olevat numerot kirjoittaa siistimmälläkin ja kauniimmallakin käsialalla mutta onneksi ne ei näy kovin kauaksi. Heh. 

Tässä lumiukkolaskurissa on tarkoituksena aina joka päivä joulua ennen liikuttaa tuota lumiukon "porkkana"nenää sitä mukaa kuin jäljellä olevat päivät jouluun vähenee. Tänään sitä sai jo liikuttaa numero 24:n kohdalle kun tänään on jäljellä 24 päivää jouluun. Huomenna sitä nenää liikutetaan sitten numero 23:n kohdalle ja niin edelleen. Nyt saa vetää lumiukkoa nenästä!

Favorinan suklaajoulukalenterit

Sitten minulla on kaksi perinteistä Favorinan valmistamaa suklaajoulukalenteria. Nämä kalenterit olivat halpoja, hintaa oli vähän yli euron verran. Ainakin toinen kalentereista taisi maksaa euron ja yhdeksäntoista senttiä. Näissä kalentereissa on mielestäni mukavan perinteisiä ja jouluisia sekä talvisia kuvia. Toivottavasti sisällä oleva suklaa olisi myös halvasta hinnasta huolimatta hyvää. Molemmat kalenterit on ostettu Lidlistä.



Siinä ne joulukalenterini tänä vuonna. Näiden avulla niitä päiviä sitten siihen jouluun lasketaan. Ja muistakaas myös seurata ja lukea Viltsun nurkkauksessa pyörivää joulukalenteria!  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttia!