tiistai 3. syyskuuta 2019

Asiat joita kaipaan elämääni

Minun piti tässä blogissa käsitellä elämääni nyt kun syntymäpäiväni lähestyvät. Ja ei mitkä tahansa syntymäpäivät vaan täytän tänä syksynä jo 35 vuotta. Elämääni käsittelevien postauksien kirjoittaminen on kuitenkin jäänyt jostain syystä, mutta yritetään nyt skarpata. Tässä postauksessa ajattelin kirjoittaa siitä mitä asioita tällä hetkellä kaipaan elämääni.



On totta että elämme yltäkylläisyyden maailmassa. Kulutamme liikaa ja meillä on jo paljon erilaista tavaraa kodeissamme. Onko kuitenkin jotain sellaista mitä tälläkin hetkellä yhä kaipaan elämääni? Tällaisiakin asioita on varmasti yhä. Huomionarvoista on ehkä kuitenkin se että iso osa tällaisista asioista on jotain abstraktimpaa, jotain mitä ei voi suoranaisesti ostaa kaupasta.

No konkreettisista, ostettavista asioista kaipaan tällä hetkellä elämääni maksullisia urheilukanavia ja lisää HPK:n fanituotteita. Jouduin kesällä luopumaan heikentyneen rahatilanteeni vuoksi maksullisista urheilukanavista. Näitä kaipaankin takaisin elämääni, etenkin kun kiinnostavat urheilut jälleen kesätauon jälkeen alkavat.

Nyt joudun kuluttamaan aikaa muulla tavoin, mutta olisi supersiistiä jos minulla olisi taas noita maksukanavia käytössäni. Olisi myös hienoa omistaa lisää HPK:n fanituotteita. Näitä fanituotteitahan tuli kaiken kukkuraksi lisää markkinoille Kerhon voitettua mestaruuden keväällä. 

Sitten näistä asioista, mitä ei suoraan kaupasta voi ostaa kaipaan elämääni lisää rakkautta ja noh, seuraavaa voi ostaa myös toki jos moraali antaa myöden, mutta kaipaan elämääni myös seksiä. Nämä ovat tietenkin näitä tuiki tavallisia asioita joita sinkkumies yleensä elämäänsä kaipaa.

Rakkaudesta pari askelta miedompaan suuntaan mentäessä kaipaisin elämääni lisää myös kavereita ja ystäviä sekä sitä että olisin enemmän nykyisten ystävieni, kavereideni ja tuttavieni kanssa. Kaipaan elämääni takaisin myös kaikkia edesmenneitä henkilöitä, etenkin äitiäni, veljeäni ja äidin äitiä.

Elämääni kaipaan lisää myös sosiaalisuutta. Sen lisäksi että saisin lisää uusia kavereita, ystäviä ja muita tuttavia ja viettäisin enemmän aikaa nykyisten tuttujeni kanssa niin kaipaan elämääni muutenkin lisää sosiaalisuutta. Sitä etenkin että olisin entistä rohkeampi. Rohkeammin tulisin juttuun toisten ihmisten kanssa ja puhuisin heille enemmän. Toki olen tässä mennyt kyllä jo eteenpäin hiljaisimmista ajoista, mutta entistä enemmän voisin vaan kehittyä.



Kaipaan elämääni myös lisää sisältöä. Just sunnuntaina kirjoitin blogiini siitä kuinka elämäni on täynnä niitä samoja rutiineja ja kuinka elämäni on sisällötöntä. Olisikin hienoa mikäli elämässäni olisi enemmän sisältöä, toimintaa ja säpinää. Sitä lisäsisältöä elämään voisi tuoda vaikka uusi harrastuskin. Harrastuksista puheen ollen kaipaan elämääni takaisin sitä toimittajaharrastustanikin. 

Myös rahaa kaipaan lisää elämääni. Ihan miljonääriä minusta ei tarvitsisi tulla mutta olisi hienoa jos taloudellinen tilanteeni olisi edes hieman parempi ja vakaampi. Ei tarvitsisi niin tarkkaan laskea riittävätkö rahat vaiko eivät. Olisi upeaa jos taloudellinen tilanteeni olisi parempi ja elämä olisi edes hitusen huoletompaa.

Siinä niitä asioita mitä elämääin kaipaan. Voi olla että kaipaan elämääni jotain muutakin, mitä nyt ei mieleen tullut. Ehkä tässä postauksessa olikin ne tärkeimmät asiat? Postauksen kuvat nyt eivät liity suoranaisesti aiheeseen, mutta ne on noita eilen kävelylenkillä napsimiani kuvia. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttia!