perjantai 19. lokakuuta 2018

Edessä taas yksi urheilun superviikonloppu!

Kun ostin Fifa19-pelin niin sain kaupan päällisenä ilmaiseksi kuukauden ajaksi näkymään Viasatin Viaplay-palvelun. Tämän lisäksi olen hommannut kuukaudeksi näkymään myös Cmoren ja Ruutu+:n, jotka myös näkyvät ilmaiseksi. Kunhan vain muistan katkaista tilaukset! Ja näiden lisäksi hommasin vielä eilen sen Telian All star-passin, jolla näkee Liigapelit, KHL:ää ja NHL:ää,

Kun ilmaiskanavia on näin paljon tällä hetkellä käytössäni niin voin kertoa että urheilutarjonta esimerkiksi tänä viikonloppuna on kattava ja suuri. Sehän tietenkin minulle sopii, joka olen nyt aivan innoissani tästä tänään alkaneesta viikonlopusta. Jes! Mikä määrä urheilua katsottavissani!

Tiedän ainakin mitä teen nyt viikonloppuna, Sehän on taas ikään kuin urheilun superviikonloppu! Kunhan muistan siivota ja tiskatakin jossain välissä niin loppuaika tuleekin vietettyä melko tiiviisti urheilun parissa. Tänä viikonloppuna näiltä eri kanavilta tulee esiemrkiksi jääkiekkoa kotoisesta miesten SM-liigasta, naisten liigasta, junioreiden liigasta, KHL:stä, Ruotsin SHL:stä ja NHL;stä, jääkiekon lisäksi tulee jalkapalloa ainakin La ligasta, Serie A:sta, kotoisesta Veikkausliigasta ja Valioliigasta. Jalkapallon ja jääkiekon lisäksi viikonloppuna tulee myös NBA-pelejä ja tennistä Antwerpenistä sekä formuloita.

Lauantai on kaikista mahtavin urheilupäivä. Silloin urheilutarjonta alkaa jo 12.40 esimerkiksi HPK:n naisten jääkiekkopelillä ja urheilutarjonta jatkuu yhtäkestoisesti aina 01.14 saakka. Lauantai sisältää muun muassa Chelsean ja ManUn välisen Valioliigaottelun, miesten SM-liigaa, pari NHL-ottelua kuten muun muassa suomalaisittain kiinnostavien Carolinan ja Winnipegin pelit, Näiden lisäksi lauantaina tulee jalkapalloa myös Italian Serie A:sta ja Espanjan La ligasta sekä formuloiden aika-ajot. 

Herää tietenkin epäilys onko mikään tässä maailmassa ilmaista? Voiko noihin ilmaiskuukausiin luottaa vai onko ne huijausta? Mutta kyllä minä luotan näihin ilmaiskuukausiin kunhan vain muistan katkaista palvelut ennen kuin niistä menee rahaa niin tuskin niistä ongelmia koituu.

Kuukaudenhan tällaista urheilun ilotulitusta kestää että pitää nyt nauttia näistä ilmaiskuukausista. En todellakaan tule jatkamaan tilauksia Viaplayn, Cmoren ja Ruutu+:n kanssa ilmaisten kuukausien jälkeen.

Sen Telian All star-passin hommasin ja se maksaa kuukaudessa 34,90 euroa. Onhan se aika iso rahamäärä mutta etenkin kun pystyisi reilusti vähentämään uhkapelien pelaamisen niin tällä hetkellä näyttää siltä että minulla pitäisi olla varaa maksaa tuosta palvelusta. Ja olen Telian kanssa tehnyt sellaisen toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen eli se ei sido minua tietyksi ajaksi vaan voin katkaista sopimuksen silloin kun huvittaa tai on pakko.

Että pitää mennä vaikka kuukausi kerrallaan ja katsoa tarkkaan onko minulla varaa maksaa tuosta All star-passista vai meneekö talouteni liian ahtaalle sen kanssa. Ja aina voin vaihtaa tuota passia halvempaan vaihtoehtoon. Esimerkiksi sellaiseen millä näkee kaikki liigapelit kyllä mutta ei KHL- ja NHL-pelejä tai vain sellaiseen passiin millä näkee vain HPK:n pelit.

Mutta nyt hiljalleen nauttimaan urheilun superviikonlopusta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttia!