lauantai 12. tammikuuta 2013

Viltsu haluaa muutoksen elämäänsä

Viltsu istahti Viltsun nurkkauksen tentattavaksi ja perkasi ajatuksiaan omasta elämästään. Yksi asia nousi esille, Viltsu tahtoo muutoksen elämäänsä. 

Miksi Viltsu haluat muutoksen elämääsi?

Olen ollut työttömän retkuna jo liian kauan. Toki panostin syksyllä paljon viestinnän opintoihini, mutta nyt olisi aika jälleen palata työelämään. En voi loputtomiin työttömänäkään olla.

Kaiken kukkuraksi olen viime aikoina sortunut liian usein pahojen poikien tavoille, kuten juopotteluun. Sen on loputtava. Minun on saatava elämäni taas kiiltävimmille raiteille. Minun on terveellistettävä elämääni ja hankittava siihen rikkaampi sisältö.

Minkälaisen muutoksen Viltsu haluat?

Kaiken räjäyttävän muutoksen tietenkin. Haluan, että saan hommia seksin kauppaajana. Voitan lotossa 7 miljoonaa euroa ja löydän naisekseni isorintaisen, hehkeän leidin.

Tosissaan puhuen en mitään niin järisyttävää muutosta elämääni kaipaa. Asioita, joita kaipaan elämääni ovat jokin työpaikka, terveellisemmät elämän tavat, rikkaus sosiaalisiin suhteisiini ja varmaan sitä voisi vakavammin ruveta harkitsemaan myös naisen etsimistä elämääni.

Tarvitsisinhan jonkun valvomaan, että pysyn tavoitteissani. ;)

Se on tietenkin mainiosti ajateltu, mutta mennään vielä noihin työasioihin. Mitä työtä Viltsu olet päättänyt hakea?

Sinähän sen sanoitkin osuvasti. Nyt tarvitaan nimenomaan päätös. Päätös tulevaisuudeni ja etenkin työurani kannalta.

Minulla on tällä hetkellä kahdelta alalta koulutusta. Minulla on niin restonomin eli keittiöpäällikön paprut kuin 2,5 vuoden verran luettuna viestintää. Nyt on aika vakavoitua ja sementoida yhä lujemmin päätös tuon työurani kannalta.

Pärjäisin varmasti hyvin taidoillani, tiedoillani ja asenteellani sekä keittiöalalla että toimittajana. Nyt on aika valita noista se minun juttuni. Ja kyllä se on tuo toimittajan vakanssi, jota lähden entistä enemmän tavoittelemaan.

Niin, olet nyt Viltsu päntännyt viestintää ja journalismia avoimessa yliopistossa maaliskuusta lähtien. Oletko varma, että kyvyilläsi pärjäisit jo toimittajana?

Olen varma. Ja nyt tarvitsen lisää kokemustakin noista toimittajan hommista. Ja sitä myötä edistymistäni toimittajan urallani. Näen tarvitsevani ennen kaikkea rohkeutta ja lisää vain itseluottamusta. Nyt on otettava tiukasti itseään niskastaan kiinni ja oikeasti pistettävä elämänsä järjestykseen.

Nyt on alettava rakentamaan valoisampaa tulevaisuutta. Eikä tämä saa jäädä pelkäksi sanan helinäksi!

Siihen on tietenkin varauduttava, että asiat eivät ihan sormia napsauttamalla tapahdu enkä esimerkiksi saa toimittajan töitä. Mutta muutosta, sitä joka tapauksessa elämääni kaipaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttia!