tiistai 30. huhtikuuta 2013

Terveys kuntoon!


Terveys. Siinä se on. Ihmisen tärkein asia, jos ei lähimmäisiä lasketa. Ja kuinka usein minäkin olen sortunut pitämään hyvää terveyttä itsestäänselvyytenä? Aivan. Liian usein.

Ja nyt on tullut aika ruveta kunnolla taas satsaamaan terveyteen. No, henkisesti tervettä minusta ei toki saa koskaan. Hullu, mikä hullu. Mutta fyysisesti voisin olla terveempikin. Ja siihen alan panostamaan.

Ensimmäinen askel kohti terveempää minää on pistää pullon korkki kiinni toukokuun ajaksi. Eikä minkään tuttipullon korkki vaan tarkoitan että aion pitää tipattoman toukokuun.

Siitäkin huolimatta vaikka Leijonat voittaisi MM-kultaa tai olisi kuinka komeat terdekelit tahansa. Ehtii sitä terdelle menemään sitten kesälläkin.

Uskon, että tipaton toukokuu tekee elimistölleni hyvää. Se vaatii vain itsekuria ja selkärankaa.

Toinen asia matkalla terveempään minään on se, että alan kuntoilemaan taas enempi. En välttämättä aloita heti juoksemisella, mutta pääseehän sitä taas vaikka pyöräilemäänkin usein. Kun lumet ovat lähteneet.

Siitä sitten kuntoa askel askeleelta paremmaksi! Ja kohta voin jo juostakin.

Kolmas askel terveyden kohotustalkoossani on se, että lakkaan murehtimasta turhia asioita. Pyrin ajattelemaan positiivisesti. Jos eteen tulee jotain ongelmia niin pyrin hoitamaan ne pois tieltä.

Vähemmän huolia, onnellisempi minä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttia!