lauantai 18. toukokuuta 2013

Rakas päiväkirja...

Tästä tulee nyt tekstin pätkä, joka on ennemminkin päiväkirjamainen teksti kuin mikään isommankin tarkoituksen sisältävä kolumni tms.

Tekee vain mieli kirjoittaa johonkin seuraavat asiat. Purkaakseen vain mieltään ja niin edelleen. =)

Minua väsyttää tällä hetkellä melko paljon. Se on mukava juttu. Että nimittäin väsyttää jo näin paljon ennen seuraavaa yövuoroanikin. Joka alkaa muuten kello 22.

Menin tänään yövuoroni jälkeen kyllä jo ennen 8:aa nukkumaan ja nukuin ihan hyvin, mutta heräsin jo 11 maissa. Sen jälkeen mun piti vielä mennä nukkumaan takaisin jossain vaiheessa päivällä, mutta enpä mennyt. Tai kerran menin kyllä takaisin petiin, mutta en saanut unta.

Sitten olikin jo saunavuoroni, jossa kävin saunomassa tovin verran ja sitten alkoi Suomen peli. Ja nyt ollaan tässä. Ja tänään on tullut nukuttua vain tuon reilun 3 tunnin verran.

Voi tulla aika tuskainen yövuoro näillä unilla, mutta toivottavasti se siitä. Täytyy ottaa tuollainen fostprint-energiajuoma, jonka otin jo eilenkin ennen yövuoroani. Se piristi jonkin verran. Toivottavasti se auttaa tänäkin yönä.

Ja sitten vain kahvia reilusti koneeseen ja on oltava paljon liikkeellä yöllä. Kyllä se yövuoro varmaan siitä! =)

Tuli tuossa tänään ajatelleeksi kuinka hienoa, kun on tällainen intohimoinen harrastus kuin kirjoittaminen. Tämän avulla pystyy purkamaan mieltäänkin niin kuin nytkin. =)

Ja aloin tuossa muistelemaan sitäkin, kuinka monta vuotta olen jo tehnyt työtä kirjoittamistaitoni kehittämisen eteen. Syksyllä 2010 liityin Jatkoajan toimitukseen, mutta jos tarkemmin muistelen, niin jo varmaan syksystä 2005 olen aika aktiivisesti kirjoitellut.

Vuosina 2005-2009 tuli kirjoitettua melko monta koulutyötä nimittäin Kauhajoen oppilaitoksessa. Niitä piisasi siellä ja useampi kouluhommista oli just jonkun esseen kirjoittamista. =) Tietenkin esseen ja julkaistavan jutun kirjoittamisessa on eroa, mutta kirjoittamista se on kumpikin.

Joo, onneksi on enää 2 yövuoroa tehtävänä ja sitten on pitkästä aikaa 2 vapaapäivää peräkkäin. Ne varmasti käytän silkkaan vapailuun. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttia!