lauantai 20. heinäkuuta 2013

Elämä on arvokas

Meitä ihmisiä tupataan välillä luokittelemaan eri arvoisiksi. En ota nyt kantaa siihen onko se oikein vai ei. Ja omaa arvoani en edes tiedä. Enkä myöskään tiedä sitä onko minulla edes kiinnostusta tietää.

En itse mieluusti edes puhuisi ihmisten arvoista vaan haluaisin korostaa elämän arvoa. Sitä kuinka arvokasta elämä itsessään on. Se, että itse kukin saa täällä kerran elellä ja toivottavasti nauttia niin olostaan kuin siitä, mitä kaikkea täällä on tarjolla. Toisten ihmisten seuraa, luontoa, eri tekemisvaihtoehtoja, matkailukohteita ja vaikka mitä. Niin kuin nyt tuota kesäistä auringon paistetta.

Se, että sisäistää ja muistaa elämän rajallisuuden, niin auttaa arvostamaan elämää jo ihan itsessään. Kerranhan me kaikki vain täällä eletään. Joten kai tästä ainutlaatuisesta mahdollisuudesta pitää ottaa kaikki ilo irti?

Ja kun elämä on vain yksi kertalaaki, niin mielestäni sitä on typerää hukata turhaan negailuun, kinailuun ja vaikka mihin. Mielestäni kannattaa elää mahdollisimman täysillä ja mahdollisimman positiivisella asenteella.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttia!