maanantai 12. elokuuta 2013

Se on sikolätti!

Kauhistuksen kanahäkki. Näillä sanoilla voi asuntoani tällä hetkellä kuvailla. Siis, asunnossanihan vallitsee suorastaan täysi kaaos!

Pienen asunnon ongelma on kaiketi siinä, että se sotkeentuu herkästi. Kun tavaroita, astioita ja tyhjiä oluttölkkejä on hiemankin ympäri, ämpäri asuntoa niin johan näyttää siltä kuin venäläiset olisivat tehneet hyökkäyksen asuntooni!

Tai sitten patalaiskan, sinkkumiehen on helppo vedota asuntonsa pieneen kokoon. Sen sijaan, että tunnustaisi suoraan olevansa huono pitämään paikat järjestyksessä.

Koskakohan olen viimeksi tiskannut? Tai edes kerännyt kaikki likaiset astiat keittiön tiskipöydälle? Sen sijaan, että niitä on nyt ympäri kämppääni.

Entä vienyt vanhat sanomalehdet paperinkeräykseen? Kuinka herkästi nuokin aviisit kerääntyvät pitkin poikin asuntooni? Ja vielä kun noita hemmetin ilmaisjakelulehtiäkin tulee alvariinsa.

Oitis kun noita lehtiäkin vähän kerääntyy pikkuruiseen asuntooni, niin johan näyttää siltä, että ne ovat täyttäneet koko murjuni!

Sekaista! Sotkuista! Likaista! Tältä asunnossani tällä hetkellä näyttää.

Huomenna alkavien vapaideni aikana minun on kai pysyteltävä kotonani ja siivottava jälleen asuntoni kuntoon. Nyt tästä ikävältä velvollisuudelta ei voi enää välttyä.

Tai jos voi, niin se varmaan tarkoittaisi muuttamista toiseen asuntoon ja nykyisten tavaroiden heittelemistä parvekkeelta alas ja suoraan jätekuljetuslavalle. Sillähän siitä sotkusta pääsisi.

Ja minun kannattaa varmaan "kehittää" asuntoani eteenpäin. Miten olisi jokin keräysteline lehdille ja muille papereille? Ettei niitä kerääntyisi pitkin asuntoani?

Ja sen ottaminen tavaksi, että vie kaikki astiat ainakin tiskipöydälle heti käytön jälkeen. Vaikka niitä ei heti sitten tiskaisikaan.

Jotain on tehtävä. Sillä ei tääkään hyvältä näytä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttia!