torstai 17. lokakuuta 2013

Eilispäivän helmet!

HPK:n uusi päävalmentaja on nyt sitten Pasi Arvonen. Kerho ei siis hankkinut uutta valmentajaa Kai Raution tilalle vaan nosti Arvosen kakkosvalmentajan paikalta pääluotsiksi.

Tuon enempää en halua tuota asiaa tässä blogissani kommentoida, mutta haluan sen sijaan kertoa hauskan kömmähdyksen eilispäivältä. Tämä kömmähdys sattui HPK:n eilen pitämässä lehdistötilaisuudessa ja siitä vastasi YLEn joku vieraampi partasuinen toimittaja. Mokasta päätellen tämä toimittaja ei kovin paljoa ole lätkääkään seurannut.

HPK:n eilen pitämässä lehdistötilaisuudessa olivat Kerhosta paikalla Ville Viitaluoma, Pasi Arvonen ja Marko Tuulola. Tämä partasuinen toimittaja rupesi siinä sitten kesken tilaisuuden kyselemään Viitaluomalta:

"Mikä se sinun roolisi sitten on HPK:n valmennuksessa?"

Kysymys aiheutti hieman hämmennystä niin Kerhoa edustaneiden jätkien keskuudessa kuin tilaisuudessa paikalla olleiden lehdistöväenkin keskuudessa.

"Enköhän mä keskity tuohon pelaamiseen...", Viitaluoma vastasi tälle toimittajaparalle.

Lehdistötilaisuudessa vallitsi hämmennys, jonka tuo kysymys oli aiheuttanut ja alkoi muutama jo hieman naureskelemaan partaansakin. Lisäselvennystä toimittajan kysymykseen saatiin sitten seuraavaksi.

"No, kun mä luen täältä paperista. HPK:n valmennustiimin muodostavat Pasi Arvonen, Vesa Viitakoski ja..."

Jetsulleen! Tämä toimittaja kuvitteli Viitaluoman olevan Vesa Viitakoski. Ja, kun hän oli Viitakosken nimen lukenut paperistaan, niin mies suuntasi katseensa Viitaluomaan. No, tässä vaiheessa ei enää voinut olla hiljaa HPK:n toimitusjohtaja Risto Korpelakaan vaan hän puuttui asiaan.

"Niin ja hän on Vesa... Ei kun Ville Viitaluoma.", Korpela selvitti tälle toimittajalle, joka kaikesta päätellen oli erehtynyt kuvittelemaan Viitaluomaa Viitakoskeksi.

Tämän jälkeen lehdistötilaisuudessa rupesi kuulumaan naurua, mikä nyt ei ollut suoranainen ihmekään.

Minä sentään pystyin siellä pidättelemään itseäni enkä rupenut nauramaan, mutta tunsin minäkin hiukan myötähäpeää ja kotonani sitten jo hieman naureskelinkin. Kuinka joku voi olla noin kujalla, mietin hiljaa mielessäni.

No, se siitä. Tapahtui eilen jotain muutakin hienoa. Nimittäin Salatuissa elämissä nähtiin vihdoin Seppo Taalasmaan comeback! Ja millä tavalla Suppo sarjaan palasikaan!

Gangsteri Heiskanen oli jo kietonut köysiin koko muun Kuulan sakin ja oli alkamassa polttelemaan heiltä hengiltä, kunnes Siperian kuningas Seppo Taalasmaa tuli hätiin.

Seppo yllätti Heiskasen kiväärinsä kanssa tämän selän takaa ja ampui Heiskasen hengiltä. Seppo teki kyllä komean comebackin. Pum! Pum!

Tämä mies teilasi Heiskasen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttia!