maanantai 21. lokakuuta 2013

Satsaa ja keskity hyvinvointiin

Edelliseen postaukseeni vielä jotain lisähuomioita:

Eikö eläminen olisi helpompaa, jos kaikki muistaisivat oman ihmisarvonsa tärkeyden ja panostaisivat ennen kaikkea hyvinvointiinsa. Ja hyvinvointi ei välttämättä tarkoita pelkästään vain rahaa vaan siihen liittyy niin paljon muitakin asioita.

Kaikki ihmiset alkaisivat enemmän keskittymään omaan hyvinvointiinsa ja lähimmäisten hyvinvointiin. Välittämään muista. Tätä myötä koko Suomesta tulisi muutaman vuoden päästä paremmin voiva maa. Ja maa, jossa olisi vähemmän kilpailemista ja enemmän hyvinvointia ja enemmän rauhaa. Suomesta tulisi käytännössä maa, joka olisi kaikille parempi paikka elää.

Sitten vielä pitäisi ruveta miettimään, mitkä voisivat olla sellaisia asioita, joilla Suomi yhteiskuntana pystyisi vaikuttamaan ihmisten hyvinvoinnin lisäämiseen.

Yrityksille paremmat mahdollisuudet toimia, pienemmät verot, lisää työpaikkoja suomalaisille, lisää hyviä koulutusmahdollisuuksia, terveys- ja liikuntavalistuksia sekä tarvitaan varmaan myös kannustettavuutta. Ihmisiä on kannustettava tekemään töitä oman hyvinvointinsa eteen.

Mistä tämä aihe on sitten minulle kummunnut mietittäväksi viime päivinä? Varmaan siitä, että olen seurannut monessa paikassa eri ihmisiä ja maailman menoa. Kiinnittänyt huomiota epäkohtiin ja ruvennut miettimään, kuinka asioita voisi parantaa. Asiat eivät liity mihinkään yksittäisiin tahoihin pelkästään vaan olen miettinyt näitä asioita koko maan mittakaavassa.

Varmaan kaiken voin supistaa lopuksi siten, että haluan lisätä suvaitsevaisuuttani ja vapaamielisyyttäni. Haluan ymmärtää kaikkien ihmisten tärkeän merkityksen. Ja sen lisäksi, että haluan ymmärtää sen, niin toivon myös, että ihmiset alkaisivat tajuamaan samat asiat kuin minäkin. Hyvinvointiin kannattaa panostaa.

Ja sen sijaan, että keskittyisi enemmän vertailemaan itseään muihin, niin kannattaa enemmän keskittyä omaan elämään ja ottaa ilo irti elämästä. Ei elämää ihan hukattavaksi asti ole kenelläkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttia!