perjantai 11. lokakuuta 2013

Sujuu se vkl näinkin

Lauantai ja viikonloppu ovat useammille aikaa, jolloin heitetään arjen tuskat ja huolet hevon helkuttiin ja otetaan rennosti. Arjet raadetaan ja viikonloppuisin levätään. Näin se useammmilla kaiketi menee, pois lukien vuorotyöläiset.

Minulla se menee ainakin näin tällä hetkellä. Tapoja viettää viikonloppua on myös monia. Hyvä tapa on olla vain tekemättä yhtään mitään ja toisaalta viikonloppuna voi tehdä paljonkin erilaisia jutskia.

Minä tulen tänä viikonloppuna tekemään yön yli reissun Tampereelle. Lähden täältä Hämeenlinnasta matkaan huomenna aamupäivällä ja palaan takaisin kotiini sunnuntaina.

Arvoin ensin, että palaisinko takaisin Hämeenlinnaan jo lauantai-iltana, mutta pitkien itsetutkiskelujen jälkeen päätin varata itselleni myös hotellihuoneen Tampereen Cumulus Hämeenpuisto-nimisestä hotellista.

Vierailen Tampereella ensin mediamuseo Rupriikissa, joka sijaitsee Tampereella Finlaysonin tehdasalueella. Rupriikki on joukkoviestinnän ja median historiaan keskittyvä kulttuurihistoriallinen museo, jota ylläpitää Tampereen kaupunki. Vierailen museossa ennen kaikkea sen takia, että se kuuluu opintotehtäviini.

Illalla sitten menen Tampereen työväen teatteriin katselemaan Kulkuri-näytelmän. Näytelmä alkaa kello 19 ja se kestää reilut kaksi tuntia. Kulkuri on sukellus kaikkien aikojen tunnetuimman koomikon Charlie Chaplinin maailmaan. Näytelmän ovat tehneet samat tekijät, jotka ovat tehneet myös suursuosion keränneen Vuonna 85-musikaalin. Näytelmän päähenkilöä Chaplinia esittää muuten Eppu Salminen.

Odotukseni näytelmää kohtaan ovat korkealla, jo senkin takia että näytelmä on näemmä kerännyt jonkin verran myös jo positiivista palautetta.

Sitten yövyn Hämeenpuiston hotellissa ja matkani varrella myös syön hyvin ja kenties hieman jopa myös juon. Sunnuntaina palailen sitten kotiini Tampereelta.

Näillä nuoteilla tulee minun viikonloppuni sujumaan. Toivottavasti siitä tulee kaikin puolin onnistunut viikonloppu. Ja toivottavasti teidänkin viikonlopusta tulee huikea, teitte sitten mitä tahansa. No, pommiräjähdykset ja pankkiryöstöt toivottavasti jätätte kuitenkin väliin. ;)

Kivaa viikonloppua ja hyvää vapun odotusaikaa.

ps. Se on muuten totta, että tämä jatkuva bloggaaminen on vienyt minua kirjoittajana paljon eteenpäin. Sain päähäni ruveta kirjoittamaan säännöllisesti, kun luin Claus Anderssonin ja Stephen Kingin ohjeita siihen, kuinka oppii kirjoittamaan hyvin.

Tarkoituksenani on ollut pelkästään kehittää itseäni niin kirjoittajana kuin toimittajanakin myös tämän jatkuvan bloggaamisen avulla. Tarkoituksenani ei ole käyttää mitään tahoa hyväkseni. Tavoitteeni ovat olleet ja ovat vain sen verran korkealla, että niiden eteen on pitänyt tehdä paljon töitä.

Paitsi, että nyt ei tehdä töitä. Aurinkokin helottaa niin kivasti, että nyt on aika löysentää vyötä ja ottaa relax! Viikonloppu, olen valmis.

Kai se minäkin olen muuten jonkin sortin kulkuri.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttia!