maanantai 4. marraskuuta 2013

Kiva päivä

Ilon kautta ja positiivisesti. Näin se menee. Näinhän sitä pitää elämään suhtautua. Mitä sitä suotta rutisemaan asioista, kun niitä voi tarvittaessa koittaa muuttaa paremmiksikin.

Positiivisella asenteella se kannattaa elämäänsä suhtautua. Jokainen päivä on mahdollisuus, johon voi ripotella jotain kliffoja tekemisiä.

Niin kuin tänään. Tänään vietin kivan päivän. Palasin taas pitkästä aikaa työelämään ja työpäivän päätteeksi puursin erään harrastuksen parissa muutaman tunnin verran. Siinä sitä oli taas kiinnostavaa tekemistä.

Olen viime päivinä käynyt läpi jotain yhteiskunnallisia asioita ja miettinyt, mitkä voisivat olla niitä mun juttuja ja arvojani. Niitä asioita, jotka ovat mulle tärkeitä ja joihin voisin muitakin kannustaa tähtäämään.

Tämä sen takia, että politiikka on alkanut minua tosiaan kiinnostamaan yhä enevemmässä määrin ja sellainen kiinnostus rakentaa asioita paremmiksi. Koittaa aluksi korjata omia asioitaan paremmiksi, elämäänsähän ja itseäänhän voi kai kehittää jatkuvasti, sitten koittaa korjata lähiympäristönsä asioita paremmiksi ja sitten jonain päivänä vielä koittaisi viedä omalla panoksellaan koko yhteiskuntaa paremmaksi.

Siksi kai se politiikka on myös minua alkanut kiinnostamaan. Se tarjoaa mahdollisuuden päästä vaikuttamaan yhteiskunnallisiin asioihin ja tarjoaa mahdollisuuden rakentaa asioita parempaan suuntaan. Politiikan avulla voi rakentaa Suomelle parempaa huomista.

Eilen vaihdoin muuten myös jo nyt puoluettani. Sen edellisen puoleenkaan jutuissa en ehtinyt yhtään olemaan mukana, mutta se johtui osin siitäkin, että sen puolueen toiminta täällä Hämeenlinnassa on kai vielä alkutekijöissään.

Päätin sitten liittyä tämän toisen puolueen riveihin, kun en ihan niin vakaumuksellinen ainakaan vielä ole näissä poliittisissa asioissa. Siis niin vakaumuksellinen, että olisin ehdottomasti jonkin tietyn puolueen kannattaja.

Kenties tässä toisessa puolueessa, johon nyt liittyin hommat lähtevät skulaamaan paremmin ja pääsee nopeammin jauhamaan muiden kanssa politiikasta. Tai ainakin alkuun seuraamaan, kun muut puhuvat siitä.

Tämä toinen puolue on toinen puolue, jonka riveihin pystyin liittyä. Tästä puolueesta tulee jotenkin sellainen raikas mielikuva itselleni, eli ihan hyvä valinta voi olla tämä puolue puolueekseni.

Kiva päivä oli siis tänään. Ja kuuden tunnin verran pakersin töitäkin. Töihini kuljin kävellen, sai päivän liikunnatkin samassa. Kävelymatkaa kertyi yhteensä noin seitsemän kilsaa.

Ilon kautta ja positiivisesti. Olen ajatellut aloittaa myös kuntosali- ja uimisharrastuksetkin. Sitä voisi ruveta käymään uimassa Hämeenlinnan uimahallissa. Harrastukset ovat kivoja myös siksi, että ne tuovat tällaisen sinkkumiehen elämään sosiaalisuutta. Ei tarvitse kaikkia päiviään yksinään kotonaan viettää.

Ja voihan tuossa politiikankin harrastamisessa olla sekin hyvä juttu, että pääsee muiden ihmisten seuraan samalla.

Politiikassa voisi mun juttuja olla myös kannustettavuus ja sen muistuttaminen, että jokaisella meillä täällä on vastuuta. Vastuuta ainakin itsestämme.

Ja kansaa kannattaa mielestäni kannustaa ainakin liikkumaan, harrastamaan ja hyödyntämään erilaisia kulttuuri- ja urheilupalveluita mahdollisimman monipuolisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttia!