lauantai 9. marraskuuta 2013

Tilaa muullekin kuin työlle

Kirjoitin eilen blogiini, ettei minusta voi koskaan tulla sellaista "uralinkoa". Tai tarkoitan ihmistä, jonka elämä pyörisi lähinnä vain uransa ja työnsä ympärillä.

Tällainen ajatus päässäni tällä hetkellä pyörii ja se on just näin. Ja mielestäni se on ihan fiksukin ajatus.

Työllä on meidän ihmisten elämässä luonnollisesti tärkeä merkitys, mutta työllä ei saa kuitenkaan mielestäni olla sitten jo kuitenkaan liian tärkeä merkitys. Todennäköisesti tulen suhtautumaan työhön kuin työhön aina työnä. Niin kuin jopa Sauli Niinistökin pressanvaalimainoksessaan totesi, "Presidenttikin on työ".

Mielestäni kenenkään ei kannattaisi olla liian työorientoitunut. Työllä on ja pitää olla iso merkitys, mutta sillä ei saa sitten jo liiankaan iso merkitys. Elämä on niin arvokas jo itsessään, että on tärkeää jättää ja antaa tilaa myös muille asioille kuin työlle.

Kuten mahdollisesti jonain päivänä perheelleen, vapaa-ajalle, harrastuksille ja ihan vain eilisen kaltaiselle hurvittelulle. Tänäänkin minulla olisi ollut mahdollisuus lähteä hurvittelemaan, mutta en esteiden vuoksi pystynyt.

Oikeastaan, kun tarkemmin ajattelen, niin mielestäni olisi tärkeää ja hyvä juttu, että meidän ihmisten elämässä olisi mahdollisimman rikas sisältö. Se olisi kai viisain tapa elää elämäänsä. Ehtisi mahdollisimman paljon hyödyntämään täällä maailmassa olevia mahdollisuuksia ja iloja.

Toivottavasti ihmiset ympäri maan tänään lauantaita näitä iloja hyödyntävät oikein roppakaupalla! Elämän on ennen kaikkea oltava iloista ja hauskaa. Hyvät viikonloput kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttia!