maanantai 10. helmikuuta 2014

Jukka Puotilan show:sta iloa yhden päivän vapaalle

Vain yhden päivän vapaapäivät ovat hiukkasen kökköjä. Etenkin, kun niitä on näinkin tiuhalla tahdilla kuin minulla on nyt viime aikoina ollut. Nämä yhden päivän vapaat ovat niin nopeasti ohi. Ovat melkein nopeammin ohi kuin kissaa ehdit sanomaan.

Mikäli haluaa, että yhden päivän vapaapäivästä on edes jotain iloa, varsinkin näin maanantaisin, niin ei sitä nyt ainakaan kannata mennä kuluttamaan mihinkään kökköäkin kökömpiin puuhiin.

Asuntoni olisi imuroinnin tarpeessa, tiskiäkin olisi kertynyt ja laskujakin olisi maksettavana, mutta huh, huh... Kuka hullu noita nyt vapaapäivällään puuhailee? Aivan niin, ei kukaan hullu.

Asunnosta ja taloudesta huolehditaan silloin, kun sattuu huvittamaan. Nyt hei relataan! Edes tämän yhden vapaapäivän ajan relataan ja viskataan vaikka aivotkin narikkaan.

Sen sijaan, että vapaapäivän kuluttaa johonkin hemmetin tunkkaiseen ja rasittavaan puuhaan, niin se yhden päivän vapaa kannattaa käyttää lepäämiseen, rentoutumiseen ja hurvitteluun. Mennä posin kautta edes sen ajan verran, mikä on käytettävissä. Töissä sitä sitten ehtii taas maantumaan.

Ja jos oikein fiksu on, niin yhden päivän kestoiselle vapaapäivälle kannattaa mielestäni jo hieman etukäteen suunnitella sitä positiivista ohjelmaa. Niin kuin minä olen tällä kertaa tehnyt. Siten sekin vapaapäivä tulee paremmin käytettyä hyödyksi.

Aikaa on niukasti, mutta se niukkakin aika riittää paremmin, kun funtsaa hiukan etukäteen miten sen käyttää hyödykseen.

Minä olen miettinyt ja suunnitellut ohjelman etukäteen tälle päivälle. En mitään kovin isoa ohjelmaa ole kyllä kehitellyt. Teen päivän reissun Tampereelle. Tampereelle, tuonne kulttuurimme kehtoon.

Tampereen komediateatterissa on kello 19 Jukka Puotila- show, menen sinne. Ja ennen kuin menen sinne, niin käyn Tampereella jossain syömässä. Siinä sitä ohjelmaa tälle vapaapäivälle, tulen joskus iltamyöhään sitten takaisin kotiini.

Jukka Puotila on aika mahtava koomikko, edessä on luultavammin hauska show!

Kotiin paluu menee vaan melko myöhäiselle, kun huomisaamuna pitää herätä jo kuudelta työpäivän takia. Mutta joutaahan sitä sitten taas duunipäivän jälkeen nukkumaan päikkärit.

Menen Tampereelle ja palaan Tampereelta VR:n junalla. Toivottavasti VR on varma ratkaisu tälläkin kertaa.

Hei Camoon, toivottavasti on rennon letkeä päivä edessä.

Hmm...

Mielestäni on hyvä ja ehkä jopa tärkeäkin muistaa, että on meillä täällä muitakin mahdollisuuksia kuin työelämään liittyvät mahdollisuudet. On paljon erilaisia vapaa-ajan mahdollisuuksia, niitä en kuitenkaan tällä kertaa ala sen enempää erittelemään.

Mutta ei elämän kannata antaa olla pelkkää suorittamista, joskus on hyvä hurvitella, iloitella ja relatakin.

Ihmisten elämäkin keskittyy ehkä liikaa työhön, suorittamiseen ja uraan. Kun puhutaan mahdollisuuksistakin, niin puhutaan ennen kaikkea työhön ja uraan liittyvistä mahdollisuuksista. Ne ovat tietenkin ilman muuta myös tärkeitä ja isoja mahdollisuuksia.

Mutta on meillä muitakin mahdollisuuksia ja nekin mahdollisuudet ovat isoja. Ainakin niistä on tehtävissä isoja mahdollisuuksia. Jos riittää halua ja intoa.

Matkailu on tietenkin yksi mahdollisuus, joka meillä täällä on. Ja mielestäni oli hieno lukea tänään uutinen, jossa kerrottiin, että Janakkalaan rakennetaan uusi SFC-alue, Hämeenhelmi-niminen alue.

Olen karavaaniperheestä ja kun olin lapsi, niin harrastin asuntovaunuilua paljonkin. Siitä varmaan on jäänyt minullekin melko iso kiinnostus karavaanailuun ja matkailuun, etenkin kotimaan matkailuun.

On kiinnostavaa ja ihan hienoakin lukea tuollaisia uutisia, että Janakkalaan, siis Hämeenlinnan kupeeseen perustetaan uusi SFC-alue. Siinä sitä on taas lisää matkailumahdollisuuksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttia!