keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Komeaa, upeaa ja uljasta!

Jumaleissön, mikä suomalainen urheilupäivä.

Hopeaa, kultaa ja Leijonat olympiaturnauksen välieriin. Ei juuri parempaa tulosta voi Suomelta yhden päivän osalta odottaa. Helkkari soikoon! Ihanaa Leijonat ihanaa!

Komea, upea ja lähes uskomattoman täydellinen suomalainen urheilupäivä. Ja Porilaisten marssiakin voi soitella sen jälkeen, kun on ensin Ihanaa Leijonat ihanaa- kappale vingutettu loppuun.

Mahtavaa. Kyllä tässä varmasti voi itsekin olla ylpeä kotimaastaan. Tänään on nähty hienoja suomalaisia urheilusuorituksia. Ja saatu kasaan upea tulossaalis!

Kenties tässä on sellaista positiivista draivia vihdoin tulossa suomalaiseen urheiluun. On alkanut sellainen positiivinen tuuli puhaltamaan maamme urheilussa.

Nämä Sotshin kisat ovat kaiketi sujuneet ihan hyvin maaltamme, menestystä on tullut vähintään kohtalaisesti. Ja uusia suomalaisia nuoria urheilijalupauksia on tulossa kovaa vauhtia ihan maailman kärkeen asti.

Enni Rukajärveä, Iivo Niskasta ja miesten jääkiekkojoukkueessakin on mukana useita nuoria kiekkoilijoita. Ja nämä kiekkoilijat ovat ihan avainrooleissa lätkäjoukkueessa.

Tosiaan, ehkä tässä on vihdoin tulossa positiivista värettä suomalaiseen urheiluun. Maamme urheilun tila ja tulevaisuus rupeaa näyttää taas valoisalta. Ja menestys tuo mukanaan uskoa ja luottoa tekemiseen.

On syntymässä sellaista plus-merkkistä lumipalloilmiötä maamme urheiluun. Tekemiseen ja treenaamiseen tulee lisää vimmaa, uskoa ja luottoa. Ja maamme urheilun tila rupeaa kääntymään vihdoin kohti valoa!

Ja maassamme on ainakin talviurheilijoiden joukossa monia erittäin lupaavia nuoria urheilijoita. Näille voi ennustaa tällä tahdilla myönteistä tulevaisuutta.

Ehkä huikea suomalainen urheilupäivä sai minut jo innostumaan liikaakin, mutta toivossa on ainakin hyvä elää. Sanoi lapamatokin.

Hienoa Suomi!

Suomen Iivo Niskanen (vas.) ja Sami Jauhojärvi (oik.) juhlivat Suomen lipun kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttia!