torstai 6. helmikuuta 2014

Sotshin kisat on huitsin kivat

Seuraavaksi kaksi viikkoa ovat upeaa aikaa, kisataanhan kahden seuraavan viikon aikana Sotshin olympialaiset.

Vitsailin eilen Sotshin olympialaisten seuraamisella, kävin humoristisella tyylillä läpi asioita, joiden vuoksi olympialaisia kannattaa tsiigaa. Vakavastikin ilmaistuna, olympialaisia kannattaa ehdottomasti seurata.

Ne ovat mielestäni tärkeä urheilutapahtuma meille innokkaille penkkiurheilijoillekin.

Mielestäni olympialaiset lisäävät elämäämme ja arkeemme mielekkyyttä ja merkityksellisyyttäkin. Ainakin minulle arki on välillä hieman sellaista nihkeää ja harmaata aikaa, plääh maanantai, plääh, plääh tiistai ja plääh, plääh, plääh keskiviikko... Kuinka tätä arkea nyt muka jaksaa painaa läpi?

Sitten ohjelmiimme pamahtaa kahden viikon ajaksi Sotshin olympialaiset! Tylsän arkemme pelastus! Jippiaijei!

Sotshin olympialaiset tuo elämään kahden viikon ajaksi paljon lisää sisältöä ja seuraamisnautintoja. Pitkälti suomalaissuorituksistakin riippuen, jotkut sisällöt ovat mielekkäitä ja jotkut taas hikisiä, tuskaisia ja ankeita.

Joka tapauksessa Sotshin olympialaiset tuovat elämäämme lisää ainakin kiinnostavaa sisältöä. Arkemmekin maistuu rutkasti paremmalta, kun päivät täyttyvät osin Sotshin olympialaisten seuraamisella.

Sotshin olympialaiset voivat tehdä elämästämme jopa mielekästä parin viikon ajaksi. Se on hieno juttu. Sotshin olympialaisia kannattaa ilman muuta seurata - ja sieltä ammentaa niitä nautintoja, iloja ja tuskankin parahduksiakin arkeen.

Sotshin olympialaiset lisäävät samalla myös elämän merkityksellisyyttä. Ohjelmataulussa on kerrankin sitä mielekästä ja itselleen tärkeää tekemistä ohjelmataulussa.

Ainakaan meidän innokkaiden penkkiurheilijoiden ei tarvitse kahden seuraavan viikon ajan miettiä, mitä sitä tekisi. Vapaa-aikamme täyttyy olympialaisten seuraamisella. Se on upea asia, elämä ei ole ainakaan tylsää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttia!