lauantai 8. maaliskuuta 2014

Hyvä naiset!

Tänään on vietetty maassamme kansainvälistä naisten päivää. Tai ”kansainvälistä”- sanasta päätellen tällaista naisten päivää on vietetty tänään muuallakin kuin vain meidän maassamme.

Naisten päivää on vietetty ainakin naisten arvolle sopivassa kauniissa, aurinkoisessa kelissä. Aurinko on paistanut yhtä kauniisti kuin mitä naiset itsekin ovat, ainakin hymyillessään. Ja hehän nyt hymyilevät alvariinsa, varsinkin tällaisia minun kaltaisia komistuksia nähdessään. ;)

Tänään on siis ollut naisten päivä. Miksi? Miksi tällaista naisten päivää pitää viettää? Luulen, että vuodessa on 365 päivää. Kaikki muut 364 päivää on omistettu meille äijän körilöille ja yksi päivä akoille.

Saavathan naisetkin joskus pitää oman päivänsä, silloin heidän ei tarvitse kanniskella sohvalla röhnöttäville ja likaisissa kalsongeissaan istuville miehilleen olutta ja makkaraa. Ei, silloin he saavat laiskotella ja viettää omaa päiväänsä. Se lienee kaiketi oikein.

Naisten päivänä muistutetaan ja kunnioitetaan tasa-arvoa ja vaalitaan naistenkin oikeuksia. Tämän takia kansainvälinen naisten päivä lienee olemassa.

Mikä sitten on parasta naisissa? Naisiin liittyy läheisesti ainakin tämä yksi rakas liikuntaharrastus, naisissa juokseminen. Naisissahan sitä tulee juostua alvariinsa, kukapa sitä ei römpsän perässä juoksisi?

Mikä on parasta naisissa? Varmasti päärynänmuotoinen vartalo, tisut, tiukka peppu ja pilu. On naisissa hyvää varmasti myös luonne, varmaan ihanteellisessa naisen luonteessa yhdistyvät sopiva tiukkuus, pippurimaisuus mutta samalla myös hellyys.

Nainen osaa olla yhtä aikaa niin Justiinaa, muumimammaa kuin Madonnaakin. On hyvä, mikäli nainen osaa myös käsitellä miestä. Naisethan kun kuitenkin ovat olemassa meitä miehiä varten.

Ja se naisen tuoksu. Hmm... tuoksuvathan naiset yleensä hyvältä, jos eivät ole litratolkulla kaataneet hajuvettä päälleen.

Naisissa lienee hyvää heidän taitonsakin. Taitonsa tietenkin niin makuukammarin puolella kuin keittiössäkin.

Ei naisen paikka sentään (pelkästään) nyrkin ja hellan välissä ole, mutta on ihan hyvä jos naikkoset osaavat laittaa ruokaa ja leipoa pullaa. Silloin he osaavat tyydyttää meidän miesten tarpeita riittähän hyvin.

Tänään oli siis naisten päivä. Onnea naiset. Olette parasta, mitä meidän äijien elämässä voi olla.

Loppuun kaiketi sopii siteeraus Pekko Aikamiespojan yhdestä kappaleesta: An ny...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttia!