torstai 22. toukokuuta 2014

Luonnossa viihtyy

Kesä on tullut, ainakin hienoja ilmoja on pidellyt tällä viikolla. Hämeenlinna on kaunis kaupunki ainakin kesällä plus myös esimerkiksi Hämeenlinnan lähitienoossa Mierolassa on kaunista näin kesä-aikaan. 

Yksi varsin mukava tapa viettää aikaa näin kesällä on ihan vain hengailu ulkokeleissä ja vaikka hienojen järvimaisemien äärellä. Näitä järvimaisemia täällä Hämeenlinnassakin ja sen lähiseudulla onneksi riittää. Niitä kannattaa käyttää hyödyksi. 

Järvet ja järvimaisemat sekä yleensä muutenkin luonto on sellainen paikka jossa ainakin allekirjoittanut kovasti viihtyy ja meitsin mieli lepää ja myös rauhoittuu niissä paikoissa. On sanottu, että kahta asiaa ihminen ei kyllästy ikinä tuijottamaan, nämä asiat ovat nuotio ja järven aallot. 

Luonnossa hengailu on varmasti myös hyvää terapiaa, ja minäkin mielelläni hengailen ulkona etenkin tämän jälkeen kun olen ensin parisen kuukautta maleksinut sisänurkissa ja yksinäni asunnossani sairaana. 

Yllättävän yksinäni tosin sain äsken olla pitkän aikaa Linnan puiston laiturilla istuskelemassa, vaikka oli ihan hieno ilta menossa.

Ehkä ihmiset eivät ole ehkä edes tajunneet että aina ei tarvitse mennä edes merta edemmäs kalaan, kun voi nähdä jotain ihan kaunista. Hämeenlinnassakin on hienoa seutua niin kuin nämä seuraavat kuvatkin hiukan osoittavat. 

Ja tämä luonnossa hengailu on muuten siinäkin mielessä kiva harrastus, että se antaa yllättävän paljon mutta ottaa yllättävän vähän.  









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttia!