tiistai 24. toukokuuta 2016

Hopea ei ole häpeä

Olipahan hienot MM-kisat vaikka kitkerästi päättyikin. Lähellä oli ettei turnaus olisi päättynyt suomalaisittain jymypottiinkin, mutta helkkarin Kanada kun pilasi Suomen juhlat. Tai en tiedä kuinka lähellä Suomen jymypotti oli, tuloksellisesti Kanada voitti "vain" 2-0, mutta pelillisesti Kanada oli selkeästi parempikin ja Leijonien hyökkäykset ja maalipaikat olivat harvassa.

Suomen hyökkäyspeli jäi jotenkin tahmeaksi Kanadaa vastaan ja nollille suomalaiset jäivätkin finaalissa.

Olin jo henkisesti valmistautunut lähtemään Kaisaniemeen juhlimaan Suomen maailmanmestaruutta, mutta haaveeksi jäi tuo reissu. Kitkerän ja katkeran makuinen kalkki jäi lopulta nuoltavaksi, mutta hiljalleen finaalitappiosta on jo toettu.

Komean turnauksen Suomi pelasi, otteluita kertyi yhteensä kymmenen ja niistä Suomi voitti peräti yhdeksän. Ja lopputuloksena hopeamitalit kaulaan, ja onneksi hopea ei sittenkään ole häpeä.

Ja yhtenä päällimmäisenä asiana mieleen jäi nuorten pelaajien esiin marssi, Patrik Laine valittiin turnauksen arvokkaimmaksi pelaajaksi ja ei huonosti pelannut Sebastian Ahokaan. Edukseen nuorisokaartista esiintyi muun muassa myös maalivahti Juuse Saros, joka nyt on pelannut MM-kisoissa kaikkiaan kolme ottelua ja torjunut jokaisessa pelaamassa pelissään nollapelin. Komea suoritus.

Jääkiekkokausi päättyi hopeajuhliin. Kaikkiaan elokuussa alkanut lätkäkausi huipentui ja päättyi viime viikonlopun finaaliviikonloppuun. Lauantaina Suomi päihitti upeasti Venäjän välierässä ja sunnuntaina tahkottiin kaiken kruunannut loppuottelu. Jälleen jääkiekko tarjosi yhden kauden aikana myös minulle paljon. Mitä elämä olisikaan ilman lätkää?

Ja mikä parasta, tästä alkaa sitten kesä. Ensin lätkän MM-kisat pois alta ja sitten on jo kesä ovella.

Minulla jatkuu sairausloma. Peräti vuoden pituinenhan sairauslomani on. Mitä nyt keskiviikkoisin ja perjantaisin käyn parin tunnin ajan töissä naapurissa, Majakassa. Majakassa on tarjolla työtoimintaa mielenterveyskuntoutujille.

Aikahan voi käydä pitkäksi vuoden pituisella sairauslomalla, mutta onneksi minulla on ajan kuluna playstation. Pleikkarilla minulla on muutama peli, joita tykkään pelata. Grand Theft Auto IV, Gran Turismo 5 ja uutena hankintana Fifa 2015. Kenties vanhempia pelejä, mutta vähän kulutettuina tuoreita pelejä minulle.

Tykkään kuluttaa aikaa myös katselemalla Puhtaiden valkeiden lakanoiden ja Dynastian dvd:tä. Kummatkin olivat aikoinaan suosikkitv-sarjojani ja nyt voin katsella noita sarjoja uusintana dvd:ltä, hieno juttu.

   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttia!