torstai 25. tammikuuta 2018

Jäistä menoa

Kylläpäs ulkona on kurja keli taas vaihteeksi. On niin perhanan liukasta ja paikka paikoin ei ole hiekoitettu vielä ollenkaan! Tai kai se on niin että kun kaikkialla on nyt liukasta niin eivät ole ehtineet vielä joka paikasta hiekottaa.

Eilen taisi täälläkin sataa lunta ja nyt on sitten satanut kaiketi vettäkin, lumet ovat sulaneet ja tilalla on jäätä.

Otin aamulla muutaman kuvan liukkaista teistä ja liukkaasta Hämeenlinnan torista ja päätin jakaa kuvat täällä bloginkin puolella. Näette toivottavasti hieman kuinka jäistä ulkona on, jos ette ole itse ulos rohjenneet tänään mennä. Tämä blogipostaus onkin ennemminkin kuva- kuin tekstipainotteinen. Tosin kuvia olisi voinut olla enemmänkin. Mutta seuraavaksi ne kuvat:

Henkilön Ville Heino kuva.

Henkilön Ville Heino kuva.

Henkilön Ville Heino kuva.

Etenkin tuossa viimeisessä kuvassa näkyvä Hämeenlinnan tori oli tänään aamulla tosi liukkaan näköinen, sitä ei oltu hiekoitettu kaiketi ollenkaan vielä silloin ja se olisi voinut toimia jopa luistinratanakin. Onneksi minun piti vain kävellä torin ohi tänään aamulla eikä käydä torilla.

Että mä sitten vihaan loskakeliä. Sen vuoksi en niin kauheasti piittaa talvesta, alkukeväästä tai lumestakaan kun lumi tuo melko usein mukanaan myös jäiset ja liukkaat tiet sekä loskakelit.

Klamydian Vihaan loskaa-biisiäkin olen kuunnellut tänään muutaman kerran. Siinä on kyllä hyvät ja jälleen kerran ajankohtaiset sanat. Loppuun lainaus kappaleesta:

"Pelkää kuraa, soraa ja likaa ei jaksa pakastaa sillä on tosiaan päässä vikaa joka tätä keliä rakastaa piirun verran yläpuolen nollan jököttää tuo lämpömittari tyly ja autot paskaa lennättää"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttia!