sunnuntai 7. lokakuuta 2018

Tilin teon hetki

Biljarditurnaus on nyt ohi ja pronssisijalle ylsin lopulta. Hävisin turnauksessa kaikista vähiten, saldoni oli lopulta 14 peliä ja 12 voittoa mutta hävisin ne kaikista tärkeimmät pelit välierissä. Potku ei riittänyt tällä kertaa pronssisijaa ylemmäs mutta hyvä suoritus se sekin on jo kun kuitenkaan en edes hävinyt noin monesta turnauspelistä kuin kaksi. 

Täytyy muutenkin olla turnaukseen tyytyväinen. Oli mielenkiintoinen ja hauska viikonloppu. Nyt on vähän tyhjä olo kun viikonloppu on ohi mutta kai se arki taas kohta alkaa maistumaan. 

Oli ilo huomata kuinka innolla turnaukseen osallistunut porukka oli turnauksessa mukana. Pelejä oli tällä kertaa paljon mutta kukaan ei kyllästynyt pelaamiseen ja kaikki saatiin vieläpä mukaan katselemaan finaalipelejä. Kaikilla riitti kiinnostusta hienosti loppuun saakka vaikka omat pelit olivat jo ohi. Turnaukseen osallistui kaikkiaan yhdeksän pelaajaa, mikä on täällä kuntoutuskeskuksessa ihan hyvä määrä. 

Järjestelyt sujui hyvin myös. Minähän tässä toimin taas pääjärjestäjänä. Ainoastaan aikataulu heitti parissa kohtaa kun turnauspelaajille tuli yllättäviä menoja, mutta niistä selvittiin sumplimalla. 

Turnauksen voitti taas sama pelaaja kuin kevään turnauksenkin, mutta tämä pelaaja onkin harrastanut biljardia jo vuodesta 1999 lähtien. Kun allekirjoittanut esimerkiksi on harrastanut biljardia vasta noin reilun vuoden. 

Mielenkiintoinen ja kiva viikonloppu tosiaan takana. Pronssisijallekin ylsin lopulta ihan tuurilla kyllä, kun vastustaja ei onnistunut pussittamaan kasia avopaikasta. Minä pääsin sen sitten pussittamaan.

Ja täytyy kyllä olla kiitollinen myös siitä kuinka eri yritykset ja seurat ovat olleet kesästä lähtien toiminnassamme mukana. Ollaan saatu hienoja lahjoituksia ja tuokin oli siisti juttu kun paikallinen biljardiseura oli meitä opastamassa biljardin peluussa. 

Vähän jäi ehkä kismittämään se kun en päässyt edes finaaleihin. Mutta ei tämän niin vakavaa pitänyt olla, saan ottaa kuitenkin sulan varmasti hattuun hyvin järjestetystä turnauksesta. Taas. Minähän se täällä kuntoutuskeskuksessa olen paljon järjestämässä kaikenlaista, mutta se on vain kivaa puuhaa. 

Nyt vain treeniä ja ensi kerralla sitten poika kotiin! Siitä pitää olla tyytyväinen että osaan hävitä nykyään eikä tarvitse hävetä omaa käyttäytymistään. Rehdisti onnittelin heti tappion jälkeen parempaani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttia!