keskiviikko 31. lokakuuta 2018

Viltsun nurkkauksessa alkaa juttusarja, jossa opetellaan jääkiekkoa!

Olen innokas seuraamaan jääkiekkoa. Tykkään katsella jääkiekkoa ja sen vuoksi myös Telian megapassi eli All star-passi oli minulle luonnollinen valinta. Mikäli se vain kunnolla toimisi, niin Telian All star-passilla näkyisi kaikki Liigaottelut ja sen päälle KHL:stä ainakin Jokereiden pelit ja valikoituja NHL-otteluita. Telian All star-passin omistavalla on nimittäin katseluoikeus Viasatin jääkiekkokanavaan ja sieltä tulee noita KHL-ja NHL-pelejä.

Telialla on tarjolla kolmea erilaista passia ja tuo All star-passi on se kaikista kallein ja laajin palvelumuoto. Telialla on myös tarjolla Liigapassi, jolla näkee vain kaikki Liigapelit ja sitten joukkuepassi, jolla näkee pelkästään oman suosikkijoukkueen liigapelit. Mutta minun valintani jääkiekkohulluna oli tietenkin tuo All star-passi. All star-passin hinta kuukausittain on 34,90 euroa.


Kuvan mahdollinen sisältö: näyttö, pöytä ja sisätila
Jääkiekko on tiukassa seurannassa Viltsulla.
Mikäli ne Telian lähetykset vain nimenomaan kunnolla toimisi... Liigapelit vaikuttavat näkyvän jo erittäinkin hyvin. Katselin eilen JYP-Sport ja Tappara-TPS-otteluita ja ne näkyivät erinomaisesti, lähetys ei nykinyt, eikä pätkinyt yhtään ja kuvan laatu oli todella hyvää. Sen sijaan ne KHL-ja NHL-pelit, niissä sitä häikkää on. Pahin on se että kuvalähetys jää jumiin hetken katselun jälkeen ja ainoa mikä menee eteenpäin on selostus. Eli nämä lähetykset ovat katselukelvottomia.

Mutta mikäli saan vain kaikki Telian lähetykset kunnolla toimimaan niin alkaa tässä blogissani eli Viltsun nurkkauksessa uusi juttusarja. Mutta mikäli Telian kaikki lähetykset eivät ala toimimaan minun nettiyhteydelläni ja koneellani niin alkaa puolestaan tiukka mietintä, Liigapelit tulevat erinomaisella lähetyslaadulla joten vaihdanko All star-passin Liigapassiin vai vaihdanko Telian palvelut Viasatin tarjoamaan Viaplayihin, jolla näkee lähes kaikki NHL-pelit ja tämän lisäksi muun muassa Valioliigaa ja KHL:ää. Liigapelejä Viaplayilla ei näe mutta olisihan tuo edellä mainittukin tarjonta jo jotain. Olen kuitenkin kiinnostunut myös niistä sarjoista mitä Viaplaysta näkyy. 

Mutta millainen juttusarja tässä Viltsun nurkkauksessa on alkamassa? Tässä blogissa alkaa juttusarja jossa opetellaan analysoimaan jääkiekkoa. Minun ongelmani kun kuitenkin on aina ollut se että tykkään kyllä seurata jääkiekkoa mutta ymmärrän hyvin vähän lajin päälle sitten kuitenkin. Mutta alan opettelemaan analysoimaan jääkiekkoa osa-alue kerrallaan ja kirjoittelen tänne blogiini myös niitä tiukkoja analyysejäni.

Jääkiekkokin on urheilulaji mistä löytyy paljon erilaisia osa-alueita joita voi opetella tunnistamaan ja analysoimaan paremmin. Tällaisia osa-alueita ovat esimerkiksi maalinteko ja hyökkäyspeli, karvauspelaaminen, avauspelaaminen, puolustaminen ja taklaaminen sekä sijoittuminen.

Kuvan mahdollinen sisältö: taivas, silta ja ulkoilma
Myös Rinkelinmäellä tulee käytyä jonkin verran pelejä katselemassa.


Uskon nimittäin siihenkin että mikäli vain haluan oppia ja teen lujasti töitä sen eteen niin opin myös paremmin analysoimaan jääkiekkoa. Ja analysoin aina yhtä osa-aluetta kerrallaan per peli. Eli ensimmäisessä pelissä voisin ottaa tulkittavaksi asiaksi esimerkiksi avauspelaamisen.

Tällaista tällä kertaa. Uskon tämän juttusarjan tuovan myös minulle lisäkiinnostusta seurata kaikkia jääkiekkopelejä toivottavasti sieltä Teliasta. Ja voi olla että alan myös enemmänkin kirjoittamaan jääkiekosta tänne blogiini. Mikäli saan vain nuo lähetykset toimimaan niin jääkiekkopelien katseleminenhan minulla vain lisääntyy runsaasti ja osaan kertoa sen vuoksi enemmänkin lajista nimeltä jääkiekko.

Olin esimerkiksi aikeissa kirjoittaa sellaisen jutun tänne kuin viikon jääkiekkotärpit, jossa olisin käynyt läpi tulevan viikon kiinnostavia jääkiekko-otteluita ja kertonut mitä kannattaa katsella, mutta koska Teliassa on ollut niitä ongelmia niin jäi tämä juttu kesken.

Mutta toivotaan että Telian palvelut lähtevät toimimaan! Teliasta ollaan minuun tänään yhteydessä niiden siitä paikasta mistä niillä vikoja korjataan. Ollaan kuulolla ja toivotaan parasta! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttia!