sunnuntai 17. maaliskuuta 2019

Jos hommat pelittävät hyvin, ryhdyn hyvän tekijäksi

SM-liigan playoffsit ovat vihdoin täällä! SM-liigan pudotuspelit alkoivat eilen säälipudotuspeleillä. Ensimmäisissä peleissä Ilves löi jatkoaikamaalilla SaiPan maalein 3-2 ja Lukko rökitti Jypin numeroin 5-1. Ja tänään pudotuspelit jatkuvat. Tänään pudotuspelikiekkoa pelataan Lappeenrannassa ja Jyväskylässä, jossa kotijoukkueet ovat jo pakkovoittojen edessä.

Liigan pudotuspelikiekkoiluakin näyttävän Telian passit ovat näinä aikoina varmasti haluttua tavaraa. Tämän blogitekstin ei ole tarkoitus olla mainosviesti, mutta täytyy mainita että eihän Telian passit sinänsä nyt kovin paljoa maksa. Yksittäisen pelin näkemisen mahdollistava pelipassi maksaa 13,90 euroa ja tällä siis näkee yhden haluamansa ottelun. Hinta on vähän edullisempi kuin mitä maksaa aikuisen seisomapaikkalippu HPK:n puolivälieräpeliin. Ja pelipassilla näkee isompikin porukka saman ottelun, ei tarvitse kaikille katsojille ostaa omaa lippua.

Joukkuepassi, jolla näkee kaikki oman suosikkijoukkueen pelit maksaa kuukaudessa 19,90 euroa. Ja liiga-passi jolla näkee sitten jo kaikki Liigan pelit maksaa kuukaudessa 24,90 euroa. Hinnat nyt eivät sinällään niin hirvittävän isoja ole, sillä passilla voi nähdä kuukaudessa jo montakin ottelua. Ja tilaukset voi käsittääkseni lopettaa koska vain. Mutta maksut täytyy silti kai maksaa kuitenkin kyseisen tilauskuukauden loppuun saakka. Ja minulla Telian lähetykset ovat toimineet melko hyvin alkukankeuksien jälkeen. Lähetykset voivat pätkiä välillä, mutta nyt kun olen asentanut paremman virustorjuntaohjelman koneelleni niin tuntuu että pelilähetysten sujuvuus on yhä vain luotettavammalla tasolla.

Kuvan mahdollinen sisältö: näyttö

Mutta onhan mahdollista sekin että löytyy meitä hyväntekijöitä. Yksillä tunnuksilla voi katsella samaa peliäkin kahdella eri laitteella yhtä aikaa ja kahdella eri paikkakunnalla. Tämä on mahdollistanut esimerkiksi sen, että isä on katsellut usein samoja pelilähetyksiä kanssani. Ja olen niin hyväntekijä jo tässä ollut, että katseleminen ei ole maksanut isältä mitään. No isä on tehnyt niin paljon poikansa eteen vuosien varrella ja tekee yhä että en edes kehtaisi pyytää maksua isältä. Se on vain hyvä juttu että nämä tunnukseni ovat mahdollisimman monipuolisessa käytössä.

Ja eilen katselimme ensimmäisiä säälipudotuspelejä siskoni perheen kanssa yhtä aikaa eri laitteilla ja eri paikkakunnilla. Tämä ei kustantanut siskoltakaan ja hänen perheeltään mitään. Olemme myös jo sopineet että he hakevat minut torstaina katselemaan HPK:n ensimmäistä puolivälieräpeliä Tepsiä vastaan niin heille Hämeenlinnan naapurikuntaan Katinalaan. Tässä saan kaksi kärpästä yhdellä iskulla, sillä samalla kun siskoni perhe näkee myös HPK.n ottelun niin näen ohessa myös etenkin siskoni lapsia joita en nyt talviaikaan ole paljoa nähnyt.

Ja aion laajentaa tänään tätä hyvän tekemistä Telian passin kanssa. Virittelen tietokoneeni ja Telian lähetykset tänään näkymään tämän mielenterveyskuntoutujien asuin- ja toimintakeskus Länsituulen oleskelutilan isoon televisioon. Ensin katselemme koeversiona säälipudotuspelit yhdessä Länsituulessa ja jos hommat pelittävät hyvin niin sitten tulen virittelemään tietokoneeni Länsituulen televisioon niinkin että katsellaan porukalla myös HPK:n pudotuspelejä siellä.

Säälipudotuspelit nyt tuskin vielä kovin suurta kiinnostusta väessä herättää mutta uskon HPK:n pudotuspeliotteluiden jo kiinnostavan ihan eri lailla. Ja uskon että väki täällä katselisi mielellään näitä Kerhon pudotuspeliotteluita ja ehkä myös muita Liigan ratkaisupelejä vaikka HPK ei niissä pelaisikaan jos se olisi vain mahdollista.

Ja kun minulla näkyvät Telian lähetykset niin miksi en sitten ainakin välillä mahdollistaisi tätä että väki täällä näkisi Liigan ratkaisupelejä ja HPK:n pudotuspelejä. Toivottavasti nämä ovat vielä samassa paketissakin, HPK pelaisi niissä mestaruudenkin ratkaisevissa peleissä.

Täällä Länsituulessa asuu luotettavaa porukkaa, joten tuskin tietokoneeni on vaarassa joutua ilkiteon kohteeksi vaikka sen alakertaan veisinkin. Täällä on esimerkiksi ollut ulkopuolinen karaoken vetäjä joka on tänne tuonnut omat koneensa ja hommat hänellä on pelittänyt hyvin, koneita ei ole rikottu. Ja aiemmin täällä yksi asukas piti ennen pois muuttamistaan peliryhmää täällä omilla pelikonsoleillaan. Silloinkin hommat toimi hyvin, pelikonsolit eivät hajonneet edes käytössä.

Välillä tietokoneeni kanssa Telian lähetykset ovat kyllä pätkineet. Eivät häiritsevästi mutta siten että voisi kyseenalaistaa sen kehtaako näitä lähetyksiä ulkopuolisille näyttää. Mutta tosiaan kun asensin koneelleni tuon paremman virustorjuntaohjelman niin ikään kuin lähetysten sujuvuus olisi parantunut ja Länsituulen alakerrassa myös toimii parempi talon nettiyhteys, joka varmaan kanssa edesauttaa siihen että Telian lähetyksetkin näkyvät entistä paremmin.

Katsellaan ja testaillaan, jos hommat tänään pelittävät hyvin ja luotettavasti niin ensimmäinen HPK:n  pudotuspeli joka täällä Länsituulessa yhdessä katseltaisiin voisi olla ensi lauantain kotipeli TPS:ää vastaan. Maksua tästä ei varmastikaan kehtaisi edes pyytää väeltä ja Länsituuli ei sitä varmasti edes hyväksyikään, vaan se olisi sitä hyväntekeväisyyttä.   

Kuvan kuvausta ei ole saatavilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttia!