tiistai 12. maaliskuuta 2019

Tämä keskusteluilta on kuin minulle tehty

Walonkulman Klubitalo jakoi Facebookissa tänään mielenkiintoisen ilmoituksen. En olisi varmaan huomannut kyseistä tilaisuutta jos Walonkulman Klubitalo ei olisi jakanut ilmoitusta tilaisuudesta omalla Facebook-sivustollaan.

Hämeenlinnassa nimittäin järjestetään tämän viikon torstaina keskusteluilta rahapeliongelmasta. Tilaisuuteen ovat kai tervetulleita niin rahapeliongelmista kärsivät kuin heidän läheisensäkin. Tilaisuudessa on paikalla kokemusasiantuntija ja Pelirajat´ on työntekijä. Heti kun huomasin ilmoituksen niin innostuin tilaisuudesta. Tästä saattaa olla apua ja tukea minulle! Orastavasta rahapeliongelmasta kärsivälle ihmiselle. Tämä on nyt minulle tarkoitettu tilaisuus!

Ainoa ongelma tässä nyt on vain se että tilaisuus on osittain päällekkäin torstaina HPK-Tappara-pelin kanssa. Olin jo ehtinyt varaamaan Länsituulen kausikortinkin käyttööni mutta jouduin perumaan varaukseni. En yhtään edes tiedä kuinka usein tällaisia keskustelutilaisuuksia Hämeenlinnassa järjestetään, joten tänne on päästävä. Vaikka pelikin jäisi väliin. Nyt on kuitenkin vielä tärkeämmistä asioista kyse kuin jääkiekosta.

Olen kyllä lukenut ihmisten kirjoituksia siitä kuinka on hävitty rahapelien takia jopa useita kymmeniä tuhansia euroja. Minulla peliongelma ei ole vielä näin paha, mutta orastava peliongelma on ja otettuna se huomioon että talouteni on myös melko rajallinen niin voidaan puhua aika isostakin ongelmasta.

Haluaisin lopettaa rahapelaamisen. Käyttää rahani muulla tavoin tai pistää rahaa jopa entistä enemmän säästöön, mutta tuntuu että tämä ei ole vain tahdon asia. Sitä ei pysty lopettamaan pelaamistaan pelkällä tahdon voimalla.

Hyvässä muistissa on vielä se kun sössin raha-asiani alkoholin vuoksi. Alkoholismin takia sössin ulosottoon peräti 10 000 euroa velkaa ja nyt en haluaisi rahapelien vuoksi samalla lailla sössiä raha-asioitani. Ongelmat rahapelien kanssa on saatava heti kuriin, ennen kuin ne ehtivät edes kovin isoiksi kasvaa.

Vielä olen pystynyt maksamaan ajallaan laskuni ja vuokrani. Peliongelmani eivät ole vielä olleet kuitenkaan niin isoja että maksujen kanssa olisi ilmaantunut vaikeuksia. Mutta sitten kuitenkin pelaamiseni on vakava ongelma etenkin tosiaan rajalliseen talouteeni suhteutettuna. Viime kuussa meni pelaamiseen esimerkiksi rahaa peräti 50 euroa. Ja se on liikaa se.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttia!