maanantai 8. huhtikuuta 2019

Housut melkein HPK:n väreissä

Harvoin olen tänne blogiini 8-vuotisen historian aikana tehnyt vaatepostausta, mutta nyt koitan sellaisen tehdä. Sain nimittäin tänään vihdoin kotiin nuo viime viikon maanantaina tilaamani musta-oranssiset housut. Melko kauanhan siinä kesti että sain nuo tilaamani housut kotiini mutta pitkä odotus vihdoin palkittiin.

Heti ilahdutti minua pakettini avattuani ja housuja ensimmäistä kertaa jalkohini kokeiltuani että housut olivat ylipäänsä sopivat. Ne olivat kooltaan juuri kuin minulle tehty. Tilasin housut jotka olivat kokoa XL ja se kannatti. Nämä housut sopivat hienosti jalkaani. Ja housut olivat myös tyylikkäät, vaikkei edes ajattelisi sitä jääkiekkoyhteyttä mikä värityksessä on niin housut ovat ainakin minun omia silmiäni miellyttävät. Ne ovat siis noissa kuvissa näkyvät housut, muuten mustat väritykseltään mutta housujen molemmilla sivuilla on melko pitkälti tuollaista oranssia kuviota.

Housut tuntuvat olevan myös melko miellyttävästä materiaalista tehty ja toivottavasti myös kestävästä materiaalista. Housut on tehty 95 prosenttisesti polyesterista ja 5 prosenttisesti lycrasta. Olihan housujen hintakin melko suuri, sillä hintaa housuilla oli 28 euroa ja postituskulujen kanssa hintaa taisi olla 35 euroa. Mutta on housut sitten mielestäni tyylikkäätkin, normiolohousuja paljon hienommat.

Ja sitten tuo jääkiekkoyhteys mikä housuilla on. Olen jo vuosikausia haaveillut joko oranssisista tai musta-oranssisista housuista jotka sopisivat hyvin yhteen muun fanivarustukseni kanssa. Tällaisten housujen hommaaminen on vain ollut melko vaikeaa kun ei sellaisia ole oikein silmiini osunut vaikka joskus olen etsinyt uutterastikin just tällaisia housuja.

Sitten luovuin ajatuksesta hommata täysin oranssiset housut, sillä silloin fanivaatetuksessani olisi minunkin mielestäni liikaa oranssia, mikä sekään ei enää näyttäisi tyylikkäältä. Paras ratkaisu olisikin musta-oranssiset housut ja tällaiset löysin nyt tänä keväänä ja viime viikolla sellaisesta nettikaupasta kuin Top Streetwear.Näissäkin housuissa on vielä vähän pientä ongelmaa siinä ettei tuo oranssikuvio näy juurikaan etuprofiilista mutta sivulta katsottuna ainakin oranssia näkyy selkeästi.

Ja onhan nämä housut nyt sitten lähes tulkoon HPK:n väreissä.     

Kuvan kuvausta ei ole saatavilla.

Kuvan mahdollinen sisältö: ihmiset seisovat

Kuvan kuvausta ei ole saatavilla.

Kuvan mahdollinen sisältö: ainakin yksi henkilö, ihmiset seisovat, puhelin, lähikuva ja sisätila

Kuvan mahdollinen sisältö: ainakin yksi henkilö, ihmiset seisovat ja puhelin

Kuvan mahdollinen sisältö: ainakin yksi henkilö, ihmiset seisovat ja puhelin

Kuvan mahdollinen sisältö: 1 henkilö, seisoo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttia!