maanantai 1. huhtikuuta 2019

HPK söi hunajavarastot tyhjiksi ja ivaili lähes varmalle ykkösvaraukselle- Tepsi saa vielä yhden mahdollisuuden

Nyt on kuulunut hämeenlinnalaisittain ikäviä uutisia. HPK:n pelaajat ovat soittaneet Liigan välieriin yltäessään perjantaisissa voitonjuhlissaan Kaapo-lastenohjelmasta tuttua tunnaria ja etenkin siitä biisistä kohtaa vaikea varttua, ITKUA PARKUA, muistan myös iloita Kaapo! Tämän Liigan kuravedenpitäjät ovat tulkinneet olleen pilailua supermegahyperjuniori Kaapo Kakkoa kohtaan. Ja tämän tason lähes varmoja NHL:n ykkösvarauksia ei saisi missään tilanteissa mennä loukkaamaan.

HPK:n joukkueen jäsenet ovat myös menneet syömään Tepsin pelaajien hunajavarastot tyhjiksi. Tekoja on päästetty mediaan kommentoimaan naapurin kukkahattutäti Anna Jortikka(a):

- Siis minut yllätti isosti se mihin HPK pystyikään tänä keväänä yltämään, kerrassaan upea juttu! Minun sydän on oranssi ja tänä keväänä mennään päätyyn asti! Se mitä tapahtui kaukalon ulkopuolella voiton juhlissa ei saisi antaa vaikuttaa asioihin, syökööt turkulaiset silliä! Anna Jortikka(a) kommentoi yllättäen. 

Aiheeseen liittyvä kuva

Liiga on päättänyt räikeiden ilkivaltatekojen seurauksena rangaista HPK:ta. Kerholle välieräpaikan ratkaissut viidennen puolivälieräpelin tulos mitätöidään ja viides puolivälieräpeli TPS:n ja HPK:n välillä pelataan uudestaan! Tepsi saa siis näin ollen valitettavasti vielä uuden mahdollisuuden välttää aikaisen kesäloman. 

Liigan kuravedenpitäjä Sampo Liusjärvi kommentoi ratkaisua näin:

- Minäkin olin puhaltelemassa palmujen alla Heikkisen Ilelle jo rantapalloja kun jos hänen itkemisestään ei tule mitään niin ei tule mitään myöskään rantaleikeistä. Kerrassaan mainio juttu kun TPS saa vielä yhden mahdollisuuden, ei tuosta Heikkisen Ilkan porusta muuten tulisi millään loppua ja sehän harmittaisi niin vallan mahdottomasti. 

Kuvahaun tulos haulle tonnin seteli

HPK ja Liiga pitävät asiasta tiedotustilaisuuden tänään Kerhon toimistolla kello 16 alkaen. Tilaisuus on avoin kaikille ja tilaisuus näytetään myös suorana lähetyksenä YLE Areenassa. Tilaisuutta ennen Hannu Jortikka on luvannut vetää kaikille lapsille ja lapsenmielisille rantapallojumppaa. Paikalle on toivottu tulevan paljon turkulaisia, sillä nyt on hyvä paikka nähdä mitä kaikkea kliffaa niillä rantapalloilla voikaan tehdä. Ja lehdistötilaisuus kantaa nimeä "Näin se turkulaisten kesäloma toimii".

HPK:n toimitusjohtaja Antti Toivonen kommentoi tätä kohua näin:

" Kukaties, olen yksinkertaisesti, silti, onnellinen mies!


    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttia!