tiistai 30. huhtikuuta 2019

Huhtikuu oli pelaamaton kuukausi!

Jes! Minä pystyin siihen! Nyt on syytä taputtaa itseään olalle ja sanoa että hyvä minä! Pystyin olemaan pelaamatta rahapelejä koko huhtikuun ajan. Ja itse asiassa edellisestä pelikerrastani on jo aikaa puolitoista kuukautta. 

Tietenkin tässä voi vielä haksahtaa peleihin huhtikuunkin aikana vaikka istuisi ihan vain kotisohvallaan mutta hyvältähän tämä näyttää. Huhtikuu on ollut siis pelaamaton kuukausi. 
black and white game machine

Itse asiassa edellisestä pelikerrastakin on jo aikaa puolitoista kuukautta että aika pitkään olen ollut jo "kuivilla". 

Pidän pelaamattomuutta jopa suurempana saavutuksena kuin juomattomuutta. Siis alkoholin juomattomuutta ja alkoholin muuta nauttimista. Siis ainakin minusta tuntuu siltä että pelaamattomuus vaatii enemmän, koska mielihalut pelien pariin ovat isommat tällä hetkellä kuin juomisen pariin. Juomisen pystyn näemmä pitämään helpostikin kurissa antabuksenkin avulla mutta pelaamaan minulla on kovemmat mielihalut päästä. 

Mutta hienoa huomata että olen pystynyt olemaan jo näin pitkään pelaamatta. Ehkä tästä tulee positiivista kierrettä. Kun näkee että kykenee olla pelaamatta niin vastustuskyky erilaisia rahapelejä kohtaan kasvaa. Ja kun oikeasti huomaa kuinka paljon parempaa fiilistä se pelaamattomuus tuottaa verrattuna hyvin usein siihen tappiolliseen pelaamiseen niin senkin avulla haluaa olla vain pelaamatta, sillä pelaamattomuudesta saa hyvän fiiliksen. 

photo of game machines


Ja kävin maaliskuussa siis siellä peliongelmaisten keskusteluillassa. Tuo keskusteluilta oli selkeästi herätys tähän peliongelmaan sillä tuon illan jälkeen en ole pelannut rahapelejä vielä lainkaan! Siellä illassa näki ja kuuli mitä se pelihelvetti pahimmillaan on, niin jos vain suinkin mahdollista niin koittaa olla pelaamatta.

Ja vappu tosiaan taas. Äsken olin koristelemassa tämän Länsituulen ruokasalia vappukuntoon ja sitten sen jälkeen koristelin asuntoni vappukuntoon. Koristelin asuntoni kevään väreillä mustalla ja oranssilla eli käytin koristelussa vain mustia ja oransseja ilmapalloja sekä serpentiinejä. Lopputuloksena pirun tyylikäs asunto. 

Kuvan mahdollinen sisältö: ihmiset istuvat, pöytä ja sisätila

Tämä olkoon merkki siitä että ei olla vielä luovutettu täällä ainakaan finaalien suhteen ja vaikka olisikin luovutettu, niin ylpeydellä noita värejä voi esille laittaa. Tämä kevät on ollut hieno, mentiin sitten game seveniin asti tai ei. Musta ja oranssihan ovat tietenkin HPK:n tunnusvärejä. 

Mitään muuta kummempaa en ole ainakaan vielä hommannut vapuksi. Simaa en ostanut, koska se on aika kallista. Ja ei nuo kaupan simat nyt kovin hyviäkään ole ja niissä parhaimmissa simoissa taitaa olla aika usein edes vähän sitä alkoholia. Ja ihme kyllä, munkkejakaan en ole vielä ostanut vapuksi. Vaikka munkit eivät kai kovin kalliita edes ole, mutta unohdin eilen ostaa munkit ja tänään en jaksanut käydä kaupassa. Täytyy katsoa jos huomenna sitten ostaisi muutaman munkin. Jos niitä silloin on vielä jäljellä myytäväksi.

Kohta täällä kuntoutuskeskuksessa onneksi grillataan talon piikkiin. Grillataan makkaraa ja sitten juodaan kahvit ja syödään niitä munkkeja eli pääsen siten vapun makuun. Huomenna käydään sitten porukalla vapputorilla täällä Hämeenlinnassa. Eli kyllä tätä vappua nyt jonkun verran tulee vietettyä ja ihan hauska juhlahan tämä vappu on. 



Kivaa tässä vapussa on se että ilmapallot ja serpentiinit ovat kivan värikkäitä ja edullisia koristeita. Niihin ei tarvitse välttämättä kovin paljoa rahaa tuhlata ja vähälläkin rahalla saa jo kivasti väriä asuntoon.

Leijona-naamarinkin ostin täksi vapuksi vitosella. Siitä onkin pitkä aika kun minulla on viimeksi ollut naamari vappuna päässä mutta nyt piruuttain ostin tuollaisen leijona-naamarin. Sitä samaa voi sitten käyttää MM-kisakatsomossa. 

Näillä askelmerkeillä alkoholittomaan vapun viettoon. Hauskaa Wappua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttia!