sunnuntai 1. syyskuuta 2019

Elämäni on sisällötöntä- revi siitä sitten päivityksiä!

Olettamukseni mukaan nykyään on tärkeää että elämä näyttää hyvältä esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. Ja suosiossa on tapahtumarikas elämä, jossa säpinää riittää. Minun elämäni on kuitenkin kaikkea muuta kuin sisällöltään rikas. Elämäni on pitkään ollut jo päivästä toiseen melko samanlaista, tasaisen harmaata ja tasapaksua rutiinien toistamista. 

Tuo sosiaalinen mediakin taitaa vaikuttaa siihen että elämän pitää olla tapahtumarikasta. Pitää olla toimintaa ja aktiviteettia. Riittää sitten sosiaaliseen mediaankin kuvattavaa ja päivitettävää. Minulle taas mielipahaa aiheuttaa se ristiriita että olen koukussa sosiaaliseen mediaan mutta elämäni on niin tylsää että ei minulla ole sinne sos.mediaan oikein muuta päivitettävää kuin kuvia missä löhöän ties missä asennossa ja kuvia joissa juon kahvia. Noin niin kuin kärjistetysti todettuna.



Eipä ole minulla varsinaista asiaa päivitettävänä sosiaaliseen mediaan kuin aniharvoin. Taidankin olla se surullisen kuuluisa spämmääjä joka täyttää muiden uutisvirrat tylsillä ja turhanpäiväisillä päivityksillään.

Tämä on yksi niistä ongelmista joita sosiaalisen median käytöstä aiheutuu. Sosiaalista mediaa käyttämällä liikaa korostuu melko sisällötön oma elämäni. Päivitettävää pitäisi olla mutta elämäni on niin tylsää ja täynnä niitä samoja rutiineja että päivästä toiseen päivitysten keksiminen on vaikeaa. 

Minulle oli iso asia kun haahuilin eilen Hämeenlinnan kaduilla, niin sanotusti kaupungilla kolmen ja puolen tunnin ajan. Oli edes jotain erilaista tekemistä välillä ja jotain aktiviteettia minunkin elämässäni. Myin muutaman dvd:n sellaiseen liikkeeseen kuin Marin ostaa ja myy. Sain 15 euroa rahaa ja kävin niillä rahoilla syömässä pitsan Popinossa. Popinosta saa ihan loistavia pitsoja! Kävin myös tätä aiemmin juomassa kupillisen kahvia ostoskeskus Goodmansin Cafe di mondo- kahvilassa.



Mutta tuo sosiaalinen media. Se oikein korostaa niitä oman elämän ongelmakohtia. Sinne kun pitäisi jatkuvasti olla päivittämässä tekemisiäänkin ja sitten kun sitä toimintaa ei oikein omassa elämässä ole. Melko sisällötön elämä on tosiaan ollut ongelmani jo pidemmän aikaa ja jotain tarttis kai tehdä? Yleensähän sitä pitää muuttaa mihin ei ole tyytyväinen .Jos tämä on vain mahdollista. Ehkä tässä blogissani pohditaan jatkossa niitä keinoja muokata omaa elämää hitusen paremmaksi.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttia!