torstai 7. marraskuuta 2019

Urheiluhullulle viikonloput ovat usein yhtä juhlaa

Minulla on usein selkeä vastaus kysymykseen mitä teen viikonloppuna. Minulle kysymys on helppo ja vastaus tulee kuin apteekin hyllyltä. Tällä samalla kaavalla ajattelin tälläkin kertaa kuluttaa viikonloppuni. Minä katselen suurimman osan viikonlopusta urheilua!

Ensin pitää kuitenkin päivitellä sitä kuinka nopeasti tämä työviikko on taas mennyt. Siis hitsi, kuinka nopeasti tämä viikko tosiaan onkaan mennyt? Justiinhan oli maanantai ja työviikko vasta alussa. Nyt on jo torstai ja huomenna lempiviikonpäiväni eli perjantai! Siis huomenna on jo perrrrrjantai ja viikonloppu edessä.

soccer ball

Niin kuin jo aiemmissa blogiteksteissäni todettua, silloin kun oli työttömänä ei viikonloppua erottanut muista päivistä kuin sillä että silloin urheilutarjonta oli tuhdimpaa, kattavampaa ja monipuolisempaa. Näin asian laita on edelleen. Nyt toki viikonlopun huomaa myös siitä että silloin on vapaata mutta viikonlopun erottaa muista päivistä usein myös siitä että silloin urheilutarjonta on tuhtia ja kattavaa. Ja tätä urheilua katselemallahan se on mukava viikonloppunsa viettää.

Sitähän se pitää tehdä josta mieli tykkää ja jonka parissa mieli nauttii. Minulle tällainen "aine" on urheilu. Viime lauantaina katselin urheilua melkein 12 tuntia ja pitkiä penkkiurheilurupeampia ajattelin tänäkin viikonloppuna urheilun parissa kuluttaa.

Minä näenkin urheilua tällä hetkellä taas monelta eri kanavalta. Näen tietysti YLEN kanavat ja YLEn lisäksi Ruudun tarjonnan. Otin Ruudun kuukaudeksi kun sain sen ja Urheilulehden vain 5 euron kuukausihinnalla. YLEn ja Ruudun lisäksi minulla näkyy myös Telian tuottamat liigalähetykset ja nykyään koko Viasatin urheilutarjonta. Vaihdoin vain Viasatin jääkiekkotarjonnan koko Viasatin urheilutarjontaan ja maksan tästä hyvästä kympin enemmän per kuukausi.

Urheilua näkyy siis taas paljon minun taloudessani ja se on oikeastaan sellainen asia mistä tykkään kyllä paljon. Kunhan on vain aikaa katsella sitä urheilua ja usein viikonloppuisin on. Silloin voi myös valvoa normaalia myöhempään ja tämäkin auttaa urheilun seuraamisessa.

Sitten jos vilkaisisi sitä tåmän viikonlopun urheilutarjontaa. Perjantaina tulee kello 16 jälkeen iltapäivällä YLE Areenasta Suomen nuorten leijonien harjoituspeli Venäjää vastaan. Perjantai-iltana tulee puolestaan suomalaisittain prime timessa NHL-peli kun Buffalo ja Tampa Bay kohtaavat Tukholmassa. Perjantain ja lauantain välisenä yönä tulee myös suomalaisittain mielenkiintoinen NHL-peli kun Winnipeg kohtaa Vancouverin. NHL-pelit näyttää tietenkin Viasatin urheilukanavat.

man wearing green and white ice hockey jersey while playing

Lauantaina ja sunnuntaina YLEltä tulee Euro Hockey-kiekkoilua Suomen Helsingistä. Suomella on esimerkiksi pelit Tshekkiä ja Ruotsia vastaan viikonlopun aikana. Tämän viikonlopun aikana näytetään paljon myös jalkapalloilua Valioliigasta. Valioliigapelit tulevat Viasatin urheilukanavilta. Perjantai-iltana tulee viikonlopun ensimmäinen Valioliigapeli kun Teemu Pukinkin edustama Norwich kohtaa Watfordin. Lauantaina Viasatin kanavilta tulee ainakin kolme peliä Valioliigasta ja sunnuntain Valioliigasta televisioita herkkupeli on Liverpoolin ja Manchester Cityn välinen koitos.

people playing ice hockey

Viikonlopun aikana tulee runsaasti taas NHL-kiekkoilua Viasatin urheilukanavilta. Suomalaisittain riemastuttava asia on esimerkiksi se että prime timessa tulee viikonloppuna sekä perjantaina, lauantaina että sunnuntaina NHL-kiekkoilua. Perjantaina 20.30 alkaen tulee NHL-peli Buffalo-Tampa Bay, lauantaina tulee taas jo 19.30 alkaen samojen joukkueiden toinen koitos sekä sunnuntaina Ny Rangers ja Florida kohtaavat pelissä joka alkaa jo kello 20.05.

Viikonlopun aikana nähdään paljon myös jalkapalloa. Valioliigapelien lisäksi pelejä tulee myös Saksan Bundesliigasta, Ranskan Ligue1:stä ja Italian Serie A:sta.

Eiköhän edessä ole siis jälleen nautinnollinen viikonloppu penkkiurheilun parissa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttia!