maanantai 21. joulukuuta 2020

Luukku 21: Kysymyksiä joulusta

Täällä Viltsun nurkkauksen joulukalenterissa luukussa numero 21 saatte vielä vastaukseni muutamaan jouluaiheiseen kysymykseen. Kelatkaas samalla muuten, se on enää vain kolme yötä jouluun! Kohta tämä joulun odottaminen päättyy ja joulu koittaa. Eikös olekin superhienoa? Ja tässä seitsemän jouluteemaista kysymystä ja vastausta niihin... 

Minusta joulun värejä ovat? 

Joulun ehdoton päävärihän on punainen. Punainen on rakkauden ja välittämisen väri joten se sopii hyvin joulun väriksi. Muita joulun värejä ovat mielestäni vihreä, hopea ja kultainen sekä vähän myös keltainen. 

Sain tänään työpaikaltani lahjaksi tällaisen tuotekassin.



Minusta sää on jouluinen kun...  

Kun maa on hieman valkea. En liian sakeaa lumisadetta toivo mutta maa saisi olla vähän valkea lumesta ja lnuta vaikka tupruttaa sellain hiljalleen lisää. Pieni pakkanenkin kuuluisi myös asiaan!

Minusta joulusiivoukseen kuuluu... 

Olenkin hieman humoristinen ja sanon että periinteisesti joulun siivoukseen kuuluu vähän vittuuntumista, hermoilua, kiroilua ja stressaamista. Heh. Ei vaan, tään vuonna en paljoa  edes siivoa omaa asuntoani jouluksi. Minä siivoan niin usein asuntoni, että sen perusteellisemmalle siivoukselle tuskin on tarvetta. Joulu tulee vähemmälläkin siivouksella. 

Minusta paras jouluinen juoma on... 

No, kai se on joku hyvä glögi tai sitten joku hyvä jouluteemainen tee. Minulla on nyt lähes joka ilta ollut tässä joulukuussa teehetki illalla kun minulla on tuo teejoulukalenteri. Kurkkaan aina aamuisin mitä teetä on minkäkin päivän kohdalla ja sitten pyrin juomaan teen illalla. Erinomaisia teemakuja on kyllä sieltä kalenterista tullut. Ja jännityksellä odotan mitä teetä on luvassa aattona!

Minusta joulun tunnelman luovat...

Tietyt tuoksut, kuten lanttulaatikon, joulukuusen ja pipareiden tuoksut. Kauniit koristeet ja ehdottomasti joulukuusi. Maukkaat ruoat ja erinomaiset herkut. Sekä sitten yleensä se yhdessä olo lähimmäisten kanssa ja kauniit joululaulut. Joulun tunnelmaa nsotattaa kyllä ulkona vallitseva toivottavasti luminen sää. 

Tein jouluksi myös paahtopaistia. 



Kun minä valitsen joulukuusen niin tärkeää on...

Että kuusi on tietenkin kaunis! Ja kuusi on tuuhea ja iso. Sellaisen kuusen minä haluan. 

Minusta paras jouluruoka on... 

Varsinaisista joulun ruoista paras kyllä on huoneenlämpöinen lanttulaatikko... Ja sit lisukkeista ehdottomasti se rosollin vaaleanpunainen kastike! 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttia!