keskiviikko 2. marraskuuta 2011

"Kerhossa kiehuu kuin pannuhuoneessa!"

Ville Heino provosoi tarkoituksella taannoisessa HIFK-pelissä Kerhon Jukka Laamasta. Provosoiminen koski tilannetta, missä Laamaselle tuomittiin jäähy tuomarivirheen saattelemana. Heino sai Laamaselta mehukkaan kommentin, mutta maksoi siitä hurjan hinnan. Ainakaan Blues-pelissä Kerholta ei Heinolle kommentteja herunut. Se yllätti pojan.

- Vaikuttaa, että Kerhossa kiehuu kuin pannuhuoneessa! Sanoo yhdenkin poikkipuoleisen sanan, niin löytyy seuran mustalta listalta. Pelaajille luulisi olevan oleellisempaa ottaa itseään niskasta kiinni ja keskittyä pelaamiseen kuin toimittajille räksyttämiseen, Ville Heino tykittää.

Heino kuvailee provosoimistaan miedoksi. Jukka Laamanen paasasi nuorukaisen edessä HIFK-pelin jälkeen aikansa, kunnes Heino kysyi puolustajalta raivostuttaako. Se oli toimittajan ainoa provosoimismielessä heittämä kysymys.

- Aika pienestä otti Laamanen herneet nenäänsä. En käyttäytymistäni kovin tökeröksi koe ja sitä voi verrata suurempaankin kuvaan. Käytökseni oli kohteliasta, kun vertaa minkälaisia verikoiria nähdään haaskoilla kiertelemässä suurien tapaturmien sattuessa. Tämä on kuitenkin vain jääkiekkoa.

Toimittaja myöntää toisinaan aiemminkin olleen suora kysymyksissään. Pojan mukaan niihin on ollut aihetta. Niin surkeasti HPK kauttaan tahkoaa.

- Kerran kysyin Marko Tuulolalta, kun Kerho hävisi samalla viikolla kaksi kotipeliään peräkkäin luokattomilla esityksillään, että hävettääkö tällaiset näytökset kotiyleisön edessä. Toisella kerralla taas tivasin Tuukka Mäkelältä rupeaako äijiä jo hävettämään, kun jatkuvasti vastustajat latovat tennislukemia maalitaululle.

Heino näkee, että hänen käyttäytymiseensä vaikuttaa miehen luonnekin.

- Olen fanaattinen enkä osaa nöyristellä. Suhtaudun myös intohimoisesti toimittajan työhöni ja omaan kauppamiehenkin vikaa. Myyminen on kivaa ja mehukkaat kommentit menevät kaupaksi.

Heinon mukaan hänen tulevaisuutensa on uhattuna tapauksen vuoksi.

- Rapsojen tekeminen tuottaa hankaluuksia, mikäli HPK ei ala jakelemaan minulle kommentteja. Täytyy kirjoittaa jutut vierasjoukkueen näkökulmasta. Eniten vituttaa kuitenkin, että taustalla on pyörimässä kiinnostavan juttupaketin valmistus. Se saattaa olla uhattuna. Juttu olisi hyödyttänyt Kerhoakin markkinointimielessä.

- Toivottavasti HPK leppyy minulle. Tukkisivat suuni mielummin voitoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttia!