maanantai 30. huhtikuuta 2012

Intohimostani koitunut ongelma

Koen olevani onnellisessa asemassa, olen löytänyt vihdoin alan, jolla haluan toimia tulevaisuudessa. Journalismi ja kirjoittaminen kiinnostavat niin paljon, että aherran lujasti saadakseni vielä jonain päivänä niistä palkkatyön itselleni.

Teen harrastuksenani toimittajan hommia, luen tiedotusoppia avoimessa yliopistossa ja pyrin kesällä opiskelemaan medianomiksi... 

Vaa´assa on kuitenkin kaksi puolta, syvä kiinnostukseni kirjoittamista ja journalismia kohtaan on aiheuttanut ongelman, enää en aina malta innostua keittiöalan askareistani. 

Tiedän, että journalismin saralla en ole vielä saavuttanut tavoitteitani ja eurot kerään keittiöstä, mutta itseään on vaikeaa säädellä.

Palava tahtoni kehittyä toimittajana on toisinaan pudottanut roimastikin motivaatiotani puurtaa kokin hommiani. Kiinnostukseni nykyisiin askareisiini on lopahtanut ja se vaikuttaa huolestuttavasti työntekooni. 

Tähän on tultava muutos tai käy kalpaten.

Jatkossa minun on pyrittävä parantamaan otettani, on kaivettava sen verran itsekuria, että saan annettua hyvän työpanoksen nykyiselle duunimestalleni.

Samalla on silti jatkettava päämääräistä kehittymistäni unelmani eteen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttia!